Naisille lauantaina vieraita Tampereelta

PK-35 Vantaan naisten edustusjoukkue jatkaa kotipelejään lauantaina. Tällä kertaa vastaan asettuu sarjanousija Tampereen Ilves. Ottelu pelataan Myyrmäen jalkapallostadionilla lauantaina 16.5. klo 13.00 alkaen.

Punamustat on aloittanut kautensa vahvasti, sillä joukkueella on neljästä sarjaottelusta tilillään yhtä monta voittoa. Myös maaliero 14-0 kertoo vakuuttavasta alkukaudesta. Keskiviikkona Punamustat kaatoi kotikentällään Myyrmäessä paikallisvastustajansa HJK:n, joka kaatui selvin 4-0-numeroin. Etenkin Punamustien alku oli vahva, sillä joukkue iski maaleistaan kolme ensimmäisen viidentoista minuutin aikana.

Myös sarjanousija Ilves on aloittanut Naisten Liigassa hyvin. Joukkueen tulosten perusteella on vaikeaa uskoa, että tamperelaiset pelasivat vielä viime kaudella Ykkösessä. Neljästä ottelustaan Ilves on voittanut kolme ja hävinnyt ainoastaan Espoossa Hongan vieraana. Maaleja Ilveksen otteluissa on nähty molempiin päihin, sillä tupsukorvien maaliero on 12-8.

Nuori Heidi Kollanen on iskenyt tamperelaisten maaleista peräti viisi. Katri Nokso-Koivisto on osunut kolmesti ja Kaisa Björn kahteen otteeseen. Punamustien maalit ovat jakautuneet tasaisemmin. Alkukauden paras maalintekijä on ollut kolmesti osunut Vilma Hakala.

PK-35 Vantaa ja Ilves ovat pelanneet viime vuosina eri sarjatasoilla, mutta joukkueet kohtasivat viime kaudella Suomen Cupin välierissä. Se ottelu on Punamustilla varmasti vielä tuoreessa muistissa, sillä sarjaporrasta alempana pelannut Ilves haki Myyrmäestä jatko-ottelun jälkeen 0-1-voiton.

Lauantain ottelussa nähdään myös mielenkiintoinen jälleennäkeminen, kun vielä viime kaudella Punamustia edustanut Nokso-Koivisto palaa vanhalle kotistadionilleen. Kokenut maajoukkuepelaaja on selvästi Ilveksen liigajoukkueen nimekkäin pelaaja. Vastaavasti myös Punamustien riveistä löytyy tulevan vastustajan väreissä pelanneita pelaajia. Heidi Kivelältä, Paula Myllyojalta ja Maiju Hirvoselta löytyy Ilves-taustaa useamman vuoden ajalta.

PK-35 Vantaa-Ilves potkaistaan käyntiin Myyrmäen jalkapallostadionilla lauantaina 16.5. klo 13.00. Liput otteluun maksavat aikuisilta 7 euroa ja alennusryhmiltä 4 euroa. Otteluliput voi hankkia edullisemmin ennakkoon osoitteesta www.lippuautomaatti.fi/pk35vantaa.

Tervetuloa katsomaan!