PK-35 VANTAAN YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vantaan kaupunki

Vantaan kaupunki on PK-35 Vantaan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani. Myyrmäen urheilupuiston huippuolosuhteet tarjoavat hienot edellytykset liigatason jalkapallotoiminnalle. PK-35 Vantaan kotikenttä Myyrmäen jalkapallostadion tarjoaa maan parhaisiin lukeutuvat olosuhteet liigaotteluille ja ottelutapahtumien järjestämiselle. Talvisinkaan PK-35 Vantaa ei ole sään armoilla, sillä joukkue pystyy harjoittelemaan laadukkaasti Myyrmäki-hallissa.

Lisätietoja: vantaa.fi

Pihlajalinna

Pihlajalinna, entinen Pohjola Sairaala, on toiminut jo usean vuoden ajan PK-35 Vantaan yhteistyökumppanina. Pihlajalinnan tarjoama hoitopolku takaa pelaajille aina viiveettömän hoitoon pääsyn asiantuntijalle. Vammojen välittömän hoidon lisäksi Pohjola Sairaalassa kiinnitetään huomiota myös laadukkaaseen kuntouttamiseen ja vammojen uusiutumisen ehkäisemiseen.

Lisätietoja: pihlajalinna.fi

Craft

Craft on PK-35 Vantaan tuore varustetoimittaja. Joukkueen pelaajat ja taustatoimijat pukeutuvat kausilla 2021 ja 2022 Craftin peli- ja harjoitusasusteisiin. Ruotsissa vuonna 1977 perustettu Craft tunnetaan maailmalla laadukkaista urheilutekstiileistään ja vapaa-ajan varusteistaan.

Busmo Oy

Busmo on PK-35 Vantaan pitkäaikainen bussikumppani, joka kuljettaa Punamustat luotettavasti ja varmasti vierasotteluihin. Busmon tilausajobusseilla matkustat helposti, mukavasti ja edullisesti parhaiden kuljettajien kanssa. Busmon tavoitteena on aina onnistunut matka ja tyytyväinen asiakas.

Lisätietoja: busmo.fi

Maku Brewing

Maku Brewing on PK-35 Vantaan tuore yhteistyökumppani, jonka pienpanimovirvokkeita voi nauttia kaudella 2023 jokaisessa kotiottelussamme. Maku on kahden kaveruksen Tuusulaan perustama pienpanimo, jonka erityisosaamista ovat suodattamattomat täysmallasoluet kotimaisista korkealuokkaisista raaka-aineista.

Lisätietoja: www.makubrewing.com

HPP Asianajotoimisto Oy

HPP Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. HPP Asianajotoimiston asiakkaita ovat alojensa johtavat suomalaiset ja kansainväliset yritykset ja toimiston erikoistumisalueisiin kuuluvat yritys- ja rahoitusjärjestelyt, verot, riidanratkaisu, teknologia ja immateriaalioikeudet, maksukyvyttömyysmenettelyt, kilpailuoikeus, ympäristö ja kiinteistöt sekä logistiikka.

Lisätietoja: hpp.fi

Ovil Oy 

Ovil Oy on vuodesta 1992 asti toiminut tilitoimisto Vantaan Korsosta. Digitaalisten järjestelmien ansiosta fyysisellä sijainnilla ei juuri ole merkitystä, joten Ovil Oy:llä on asiakkaita eri puolilta pääkaupunkiseutua ja kauempaakin.

Ovil Oy tarjoaa kirjanpitopalveluita, palkanlaskentaa ja taloushallinnon konsultaatiota. Tilitoimistolla on kokemusta kaiken muotoisten ja erikokoisten yhtiöiden taloushallinnon hoitamisesta. Ovil Oy on keskittynyt erityisesti yhdistysten kirjanpitoon ja raportointiin.

Kaudella 2023 Ovil Oy toimii Reetta Suomelan kummiyrityksenä.

Lisätietoja: ovil.fi

Fressi Myyrmäki

Fressi on kotimainen perheyritys, jonka tarina alkaa jo vuodesta 1979. Tänä päivänä Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut miehille ja naisille, kuntoon tai kokoon katsomatta.

Fressi Myyrmäki toimii kaudella 2021 PK-35 Vantaan hyökkääjän Netta Koson kummiyrityksenä.

Lisätietoa: fressi.fi

Punamusta

PunaMusta on monipuolinen kumppani yritysnäkyvyyden ja painamisen tarpeisiin. Henkilökohtaisen palvelun avulla PunaMusta löytyy oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. PunaMusta tarjoaa palvelut graafisesta suunnittelusta brändinhallinnan työkaluihin, markkinoinnin ja viestinnän painotuotteisiin, sanoma- ja aikakauslehtien painamiseen sekä suurkuvaratkaisuihin.

Vastuullisuus ja ympäristö ovat vahvasti läsnä PunaMustan toiminnassa. PunaMusta painaa kaudella 2021 PK-35 Vantaan kotiotteluihin ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit käsiohjelmat.

Lisätietoa: punamusta.com

Mercuria

Mercurian missiona on kouluttaa osaavia liiketoiminnan ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Visionsa mukaisesti Mercuria haluaa tarjota kaikille opiskelijoilleen ja sidosryhmilleen odotukset ylittävän asiakaskokemuksen. Mercurian joustava toimintatapa kiteytyy sloganiin ”Sinulle sopiva”.
Lisätietoja: mercuria.fi

Mopo Sport

Mopo Sport toimii kausilla 2022 ja 2023 Punamustien keskikenttäpelaaja Jenni Huttusen kummiyrityksenä. Mopo Sport on jo vuonna 1974 perustettu kotimainen mopoilun erikoisliike. Yritys tarjoaa yli 40 vuoden kokemuksella Suomen laajimman valikoiman alkuperäis- ja varaosia kaikkiin mopoihin. Mopo Sportin Vantaan myymälä sijaitsee Petikossa.

Mopo Sport toimii kaudella 2022 PK-35 Vantaan keskikenttäpelaajan Jenni Huttusen kummiyrityksenä.

Lisätietoja: moposport.fi

K-Supermarket Martinlaakson Ostari

K-Supermarket Martinlaakson ostari on nimensä mukaisesti Martinlaakson sydämessä toimiva tavallista parempi ruokakauppa. Tuotevalikoimamme on rakennettu vastaamaan alueen asiakkaiden tarpeita. Asiakkaiden valikoimatoiveita otetaan jatkuvasti vastaan ja toteutetaan mielellään. Asiakkaiden erilaiset tarpeet on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin. K-Supermarket Martinlaakson ostarin tavoitteena on olla asiakkaidensa näköinen, vaivaton ja alueen parhaiten palveleva ruokakauppa.

Lisätietoja: k-ruoka.fi

Kehitysexpertti Oy

Kehitysexpertti Oy on innovatiivisia kiinteistökehityspalveluita tarjoava yritys, joka kehittää tontin tai kiinteistön vastaamaan tulevia käyttötarpeita huomioiden myös elinkaaritalouden ja muunneltavuuden. Vankka yli 35 vuoden kokemus ja ammattitaito antavat varmuuden huomioida kaikki tarvittavat kiinteistön kehittämiseen, kaavoittamiseen, rakennuttamiseen ja omistukseen liittyvät asiat.

Kehitysexpertti toteuttaa projektit tehokkaasti ja luotettavasti asiakkaidensa edut huomioiden. Yrityksellä on myös laadukas ja joustava yhteistyökumppaniverkosto sekä vahva asiakassuhdeverkosto. Kehitysexpertti haluaa aina olla asiakkailleen luottopelaaja.

Kehitysexpertti Oy toimii kaudella 2023 PK-35 Vantaan keskikenttäpelaaja Kaisa Mäen kummiyrityksenä.

Lisätietoja: http://www.kehitysexpertti.fi/

PadelPoint Konala

PadelPoint Konala on uusi yhdeksän panoraamakentän padelhalli Myyrmäen välittömässä läheisyydessä. Padel on vauhdikas ja sosiaalinen mailapeli, jonka saloihin on helppoa tutustua matalalla kynnyksellä. PadelPoint Konala tarjoaa PK-35 Vantaan kauden 2023 kausikorttilaisille 5€ alennuksen kenttävuoroista joka päivä (ma-su) klo 6.00 – 16.00.

Lisätietoja: padelpointkonala.fi

ProdLib Oy

ProdLib on palvelu, joka tuo rakennusalan valmistajat ja suunnittelijat saman pöydän ääreen. Suunnittelijoille maksuttoman palvelun avulla jaamme tuhansia valmistajien tarjoamia suunnitteluohjeita, CAD- ja tietomalleja, sekä autamme niiden tekemisessä. Palvelusta löytyy suunnittelun tukimateriaalia jo yli sadalta valmistajalta. ProdLib on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä markkinointikanava rakennusalan valmistajille, joka tavoittaa jo lähes 50.000 palveluun rekisteröitynyttä suunnittelijaa pääosin pohjoismaissa ja Baltiassa.

ProdLib toimii kaudella 2022 PK-35 Vantaan maalivahdin Irea Virtanen Espejon kummiyrityksenä

Lisätietoja: prodlib.com

Kotivelhot Oy

Kotivelhot on siivousalan perheyritys Tuusulasta. Sen toiminta alkoi jo vuonna 2003 ja yhtiöityi vuonna 2020. Kotivelhoilla on pitkät perinteet laadukkaasta ja joustavasta siivoamisesta. Asiakaslähtöisyys on Kotivelhojen työn keskiössä, sillä sen avulla pystytään takaamaan asiakkaille paras mahdollinen lopputulos.

Lisätietoja: kotivelhot.fi

HK

Maailmanlaajuiset trendit vaikuttavat HKScanin toimintaympäristöön ja liiketoimintaan. Suoraan ja välillisesti HKScanin ja sen asiakkaiden liiketoimintaan vaikuttavia trendejä ovat esimerkiksi kuluttajiin ja talouteen liittyvät trendit.

Tiivis yhteistyö asiakkaiden, toimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa auttaa meitä ennakoimaan esimerkiksi kuluttajien, elintarvikkeiden vähittäiskaupan, ruokateollisuuden ja food service -sektorin kehitystä, ja ohjaa kehittämään kaupallisesti menestyviä tuotevalikoimia.

Lisätietoja: hk.fi

Black Bean

Helposti lisätienestejä seuralle, harrastusryhmälle ja luokalle tuotteilla joista kaikki tykkäävät.

Tuotevalikoimasta löytyy niin pienpaahtimon kahvia, teetä, kaakaota, toffeeta ja marmeladia.

Lisätietoja:  www.blackbeanroastery.com/

Kotileipomo Eromanga

Vuonna 1946 leipuri nimeltään Virjo perusti leipomon Helsingin ydinkeskustaan Kasarmintorin kupeeseen. Leipomolle piti keksiä nimi, ja Leipuri Virjo päätti pyöräyttää karttapalloa ja nimetä leipomonsa sormensa ohjaaman kohdan mukaan. Sormi osui pienelle ja eksoottiselle Tyynenmeren saarelle. Leipomo sai nimekseen Eromanga.

Lisätietoja:  eromanga.fi/

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi

Veikkaus

Veikkaus.fi

Nalas Oy

Nalas Oy on nuohouspalveluita tarjoava yritys, jossa käsitetään nuohouksen merkitys ja nuohoustyön vaatimukset. Yrityksen nuohoojat ovat pelastuslaitosten ammattilaisia, jotka ovat kokeneet huonon tai laiminlyödyn nuohoustyön seuraukset ja ymmärtävät sen vakavuuden. Nalas Oy:n tavoitteena on taata paloturvallinen koti ja tyytyväiset asiakkaat, mikä heijastuu myös alan parhaimpina Google-arvosteluina. Nalas Oy:n verkkosivuilla nuohouksen tilaaminen on suunniteltu asiakaslähtöiseksi ja vaivattomaksi, sekä automaattisten muistutusten avulla varmistetaan, ettei lakisääteinen nuohousväli veny liian pitkäksi.

Lisätietoja: nalas.fi