PK-35 VANTAAN YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vantaan kaupunki

Vantaan kaupunki on PK-35 Vantaan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani. Myyrmäen urheilupuiston huippuolosuhteet tarjoavat hienot edellytykset liigatason jalkapallotoiminnalle. PK-35 Vantaan kotikenttä Myyrmäen jalkapallostadion tarjoaa maan parhaisiin lukeutuvat olosuhteet liigaotteluille ja ottelutapahtumien järjestämiselle. Talvisinkaan PK-35 Vantaa ei ole sään armoilla, sillä joukkue pystyy harjoittelemaan laadukkaasti Myyrmäki-hallissa.

Lisätietoja: vantaa.fi

Pihlajalinna

Pihlajalinna, entinen Pohjola Sairaala, on toiminut jo usean vuoden ajan PK-35 Vantaan yhteistyökumppanina. Pihlajalinnan tarjoama hoitopolku takaa pelaajille aina viiveettömän hoitoon pääsyn asiantuntijalle. Vammojen välittömän hoidon lisäksi Pohjola Sairaalassa kiinnitetään huomiota myös laadukkaaseen kuntouttamiseen ja vammojen uusiutumisen ehkäisemiseen.

Lisätietoja: pihlajalinna.fi

Craft

Craft on PK-35 Vantaan tuore varustetoimittaja. Joukkueen pelaajat ja taustatoimijat pukeutuvat kausilla 2021 ja 2022 Craftin peli- ja harjoitusasusteisiin. Ruotsissa vuonna 1977 perustettu Craft tunnetaan maailmalla laadukkaista urheilutekstiileistään ja vapaa-ajan varusteistaan.

Busmo Oy

Busmo on PK-35 Vantaan pitkäaikainen bussikumppani, joka kuljettaa Punamustat luotettavasti ja varmasti vierasotteluihin. Busmon tilausajobusseilla matkustat helposti, mukavasti ja edullisesti parhaiden kuljettajien kanssa. Busmon tavoitteena on aina onnistunut matka ja tyytyväinen asiakas.

Lisätietoja: busmo.fi

Maku Brewing

Maku Brewing on PK-35 Vantaan tuore yhteistyökumppani, jonka pienpanimovirvokkeita voi nauttia kaudella 2023 jokaisessa kotiottelussamme. Maku on kahden kaveruksen Tuusulaan perustama pienpanimo, jonka erityisosaamista ovat suodattamattomat täysmallasoluet kotimaisista korkealuokkaisista raaka-aineista.

Lisätietoja: www.makubrewing.com

Ovil Oy 

Ovil Oy on vuodesta 1992 asti toiminut tilitoimisto Vantaan Korsosta. Digitaalisten järjestelmien ansiosta fyysisellä sijainnilla ei juuri ole merkitystä, joten Ovil Oy:llä on asiakkaita eri puolilta pääkaupunkiseutua ja kauempaakin.

Ovil Oy tarjoaa kirjanpitopalveluita, palkanlaskentaa ja taloushallinnon konsultaatiota. Tilitoimistolla on kokemusta kaiken muotoisten ja erikokoisten yhtiöiden taloushallinnon hoitamisesta. Ovil Oy on keskittynyt erityisesti yhdistysten kirjanpitoon ja raportointiin.

Kaudella 2023 Ovil Oy toimii Reetta Suomelan kummiyrityksenä.

Lisätietoja: ovil.fi

Fressi Myyrmäki

Fressi on kotimainen perheyritys, jonka tarina alkaa jo vuodesta 1979. Tänä päivänä Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut miehille ja naisille, kuntoon tai kokoon katsomatta.

Fressi Myyrmäki toimii kaudella 2021 PK-35 Vantaan hyökkääjän Netta Koson kummiyrityksenä.

Lisätietoa: fressi.fi

Punamusta

PunaMusta on monipuolinen kumppani yritysnäkyvyyden ja painamisen tarpeisiin. Henkilökohtaisen palvelun avulla PunaMusta löytyy oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. PunaMusta tarjoaa palvelut graafisesta suunnittelusta brändinhallinnan työkaluihin, markkinoinnin ja viestinnän painotuotteisiin, sanoma- ja aikakauslehtien painamiseen sekä suurkuvaratkaisuihin.

Vastuullisuus ja ympäristö ovat vahvasti läsnä PunaMustan toiminnassa. PunaMusta painaa kaudella 2021 PK-35 Vantaan kotiotteluihin ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit käsiohjelmat.

Lisätietoa: punamusta.com

Mercuria

Mercurian missiona on kouluttaa osaavia liiketoiminnan ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Visionsa mukaisesti Mercuria haluaa tarjota kaikille opiskelijoilleen ja sidosryhmilleen odotukset ylittävän asiakaskokemuksen. Mercurian joustava toimintatapa kiteytyy sloganiin ”Sinulle sopiva”.
Lisätietoja: mercuria.fi

ProdLib Oy

ProdLib on palvelu, joka tuo rakennusalan valmistajat ja suunnittelijat saman pöydän ääreen. Suunnittelijoille maksuttoman palvelun avulla jaamme tuhansia valmistajien tarjoamia suunnitteluohjeita, CAD- ja tietomalleja, sekä autamme niiden tekemisessä. Palvelusta löytyy suunnittelun tukimateriaalia jo yli sadalta valmistajalta. ProdLib on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä markkinointikanava rakennusalan valmistajille, joka tavoittaa jo lähes 50.000 palveluun rekisteröitynyttä suunnittelijaa pääosin pohjoismaissa ja Baltiassa.

ProdLib toimii kaudella 2022 PK-35 Vantaan maalivahdin Irea Virtanen Espejon kummiyrityksenä

Lisätietoja: prodlib.com

Kotivelhot Oy

Kotivelhot on siivousalan perheyritys Tuusulasta. Sen toiminta alkoi jo vuonna 2003 ja yhtiöityi vuonna 2020. Kotivelhoilla on pitkät perinteet laadukkaasta ja joustavasta siivoamisesta. Asiakaslähtöisyys on Kotivelhojen työn keskiössä, sillä sen avulla pystytään takaamaan asiakkaille paras mahdollinen lopputulos.

Lisätietoja: kotivelhot.fi

HK

Maailmanlaajuiset trendit vaikuttavat HKScanin toimintaympäristöön ja liiketoimintaan. Suoraan ja välillisesti HKScanin ja sen asiakkaiden liiketoimintaan vaikuttavia trendejä ovat esimerkiksi kuluttajiin ja talouteen liittyvät trendit.

Tiivis yhteistyö asiakkaiden, toimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa auttaa meitä ennakoimaan esimerkiksi kuluttajien, elintarvikkeiden vähittäiskaupan, ruokateollisuuden ja food service -sektorin kehitystä, ja ohjaa kehittämään kaupallisesti menestyviä tuotevalikoimia.

Lisätietoja: hk.fi

Black Bean Roastery

Helposti lisätienestejä seuralle, harrastusryhmälle ja luokalle tuotteilla joista kaikki tykkäävät.

Tuotevalikoimasta löytyy niin pienpaahtimon kahvia, teetä, kaakaota, toffeeta ja marmeladia.

Lisätietoja:  www.blackbeanroastery.com/

Kotileipomo Eromanga

Kaikki Eromangan erinomaiset tuotteet leivotaan tuoreeltaan ja käsin
päivittäin. Valikoimasta löydät perinteiset suolaiset ja makeat herkut,
piirakat, pullat ja laadukkaat leivät. Eromangan kuuluisin tuote on
lihapiirakka, eli ”lihis”, joka on valmistettu samalla salaisella
reseptillä vuodesta 1946.

Lisätietoja:  eromanga.fi/

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi

Veikkaus

Veikkaus.fi

Nalas Oy

Nalas Oy on nuohouspalveluita tarjoava yritys, jossa käsitetään nuohouksen merkitys ja nuohoustyön vaatimukset. Yrityksen nuohoojat ovat pelastuslaitosten ammattilaisia, jotka ovat kokeneet huonon tai laiminlyödyn nuohoustyön seuraukset ja ymmärtävät sen vakavuuden. Nalas Oy:n tavoitteena on taata paloturvallinen koti ja tyytyväiset asiakkaat, mikä heijastuu myös alan parhaimpina Google-arvosteluina. Nalas Oy:n verkkosivuilla nuohouksen tilaaminen on suunniteltu asiakaslähtöiseksi ja vaivattomaksi, sekä automaattisten muistutusten avulla varmistetaan, ettei lakisääteinen nuohousväli veny liian pitkäksi.

Lisätietoja: nalas.fi