VV 2021

Punamustien viikkokatsaus: viikko 12

Punamustien karanteenijakso on vihdoin takana ja joukkue on päässyt palaamaan tositoimiin. Päättyneen viikon merkittävän asia oli luonnollisesti eteneminen Suomen Cupin välieriin toista kertaa peräkkäin.

 

Punamustat Suomen Cupin välieriin

PK-35 Vantaa selvitti sunnuntai-iltapäivänä tiensä Suomen Cupin välieriin, kun Jyväskylän Pallokerho kaatui puolivälierässä selvin lukemin 5-1. Punamustien osumista vastasivat Roosa Bröijer, ensimmäistä kertaa PK-35 Vantaan paidassa osunut Anna Olmala sekä peräti hattutempullisen maaleja tehtaillut Oona Sevenius.

OTTELURAPORTTI

Suomen Cupin välierä PK-35 Vantaa – HJK pelataan lauantaina 3.4. klo 14.00 Myyrmäen stadionilla. Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan suljetuin ovin.

 

Ottelulähetyksistä hyviä kokemuksia

Eilisestä JyPK-ottelusta toteutettiin lohkovaiheen FC Honka –kotiottelun tavoin suora lähetys kotisohville. Puolivälierän katseluoikeuksia myytiin hieman edellistä ottelua enemmän. Lähetysten toisena keskeisenä tarkoituksena oli tarjota mukavaa lisäetua PK-35 Vantaan kausikorttilaisille, joille tarjottiin katseluoikeus veloituksetta.

Seuraavia omana tuotantona lähetettäviä pelejä ei ole tällä hetkellä tiedossa, sillä pääsiäisenä pelattava Suomen Cupin välierä HJK:ta vastaan kuuluu jo Ruudun ohjelmistoon.

 

Varainhankintaillallisen illalliskortit myynnissä

Elokuussa järjestettävän Punamustien illallisen myynti on alkanut varsin mukavasti. Varainhankintaillallinen järjestetään yhdessä Wanda´s Kitchen & Loungen kanssa, joten illalliskortteja hankkimalla voi tukea samalla sekä paikallista naisjalkapalloa että paikallista ravintolayrittäjää. Jalkapallohenkistä illallista vietetään perjantai-iltana 13.8. Wandasin tiloissa. Koronarajoitusten jatkuessa tapahtuma siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Lisätiedot ja illalliskorttien tilausohjeet löydät TÄÄLTÄ.

 

PK-35 Vantaan kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi

Aikuiset – 65,00€

Alennusryhmät* – 45,00€

Lapset (12-17v) – 25,00€

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com