VV 2021

Punamustien viikkokatsaus: viikko 12

Punamustien karanteenijakso on vihdoin takana ja joukkue on päässyt palaamaan tositoimiin. Päättyneen viikon merkittävän asia oli luonnollisesti eteneminen Suomen Cupin välieriin toista kertaa peräkkäin.

Punamustat Suomen Cupin välieriin

PK-35 Vantaa selvitti sunnuntai-iltapäivänä tiensä Suomen Cupin välieriin, kun Jyväskylän Pallokerho kaatui puolivälierässä selvin lukemin 5-1. Punamustien osumista vastasivat Roosa Bröijer, ensimmäistä kertaa PK-35 Vantaan paidassa osunut Anna Olmala sekä peräti hattutempullisen maaleja tehtaillut Oona Sevenius.

OTTELURAPORTTI

Suomen Cupin välierä PK-35 Vantaa – HJK pelataan lauantaina 3.4. klo 14.00 Myyrmäen stadionilla. Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan suljetuin ovin.

Ottelulähetyksistä hyviä kokemuksia

Eilisestä JyPK-ottelusta toteutettiin lohkovaiheen FC Honka –kotiottelun tavoin suora lähetys kotisohville. Puolivälierän katseluoikeuksia myytiin hieman edellistä ottelua enemmän. Lähetysten toisena keskeisenä tarkoituksena oli tarjota mukavaa lisäetua PK-35 Vantaan kausikorttilaisille, joille tarjottiin katseluoikeus veloituksetta.

Seuraavia omana tuotantona lähetettäviä pelejä ei ole tällä hetkellä tiedossa, sillä pääsiäisenä pelattava Suomen Cupin välierä HJK:ta vastaan kuuluu jo Ruudun ohjelmistoon.

Varainhankintaillallisen illalliskortit myynnissä

Elokuussa järjestettävän Punamustien illallisen myynti on alkanut varsin mukavasti. Varainhankintaillallinen järjestetään yhdessä Wanda´s Kitchen & Loungen kanssa, joten illalliskortteja hankkimalla voi tukea samalla sekä paikallista naisjalkapalloa että paikallista ravintolayrittäjää. Jalkapallohenkistä illallista vietetään perjantai-iltana 13.8. Wandasin tiloissa. Koronarajoitusten jatkuessa tapahtuma siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Lisätiedot ja illalliskorttien tilausohjeet löydät TÄÄLTÄ.

PK-35 Vantaan kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi

Aikuiset – 65,00€

Alennusryhmät* – 45,00€