Punamustien Illallismainos

Punamustien varainhankintaillallinen elokuussa

PK-35 Vantaa järjestää elokuussa illallistapahtuman Myyrmäessä. Varainhankintaillallinen toteutetaan yhteistyössä paikallisen Wanda´s Kitchen & Loungen kanssa.

Vuonna 2016 avattu Wanda´s on ottanut nopeasti vankan aseman vantaalaisravintoloiden joukossa. Vantaan Sanomien vuosittaisessa lukijaäänestyksessä Wanda´s on valittu jo neljästi peräkkäin Vantaan parhaaksi ravintolaksi.

Punamustien illallinen järjestetään perjantai-iltana 13.8. Wanda´sin tiloissa. Maukkaan ruuan lisäksi tapahtumassa on myös PK-35 Vantaan järjestämää jalkapalloaiheista ohjelmaa. Illan aikana on myös mahdollisuus tavata Punamustien pelaajia ja valmennusryhmää.

Urheiluseurat ja ravintolat elävät monien muiden toimijoiden tavoin haastavia aikoja. 49 euron hintaisia illalliskortteja hankkimalla tuet samalla sekä paikallista naisjalkapalloa että paikallista ravintolatoimijaa.

Tilaukset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi

Mikäli koronarajoitukset pitkittyvät, tapahtuma siirretään myöhäisempään ajankohtaan.  Järjestäjä sitoutuu järjestämään illallisen heti, kun rajoitustoimet sen mahdollistavat.

PUNAMUSTIEN ILLALLISMENU

Alkuruoka

granaattiomena-vihersalaatti (L, G)

pestoinen tomaattimozzarellasalaatti (L, G)