VV 2021

Punamustien viikkokatsaus: viikko 19

Viime viikolla PK-35 Vantaa pelasi Kansallisen Liigan kauden ensimmäisen vierasottelunsa ja tällä viikolla ohjelmassa on myös ensimmäinen todellinen vieraspelimatka. Alkanut viikko on siltäkin osin mielenkiintoinen, että sarjapisteitä on jaossa tuplamäärä aiempiin viikkoihin nähden. Keskiviikkona PK-35 Vantaa pelaa sarjakauden ensimmäisen Vantaan derbyn TiPSiä vastaan ja sunnuntaina joukkue matkustaa JyPKin vieraaksi.

 

Töölöstä tuliaisina yksi sarjapiste

PK-35 Vantaa pelasi perjantai-iltana kauden ensimmäisen vierasottelunsa Kansallisessa Liigassa. Lyhyen matkan päässä Töölössä pelatussa ottelussa PK-35 Vantaa ja kotijoukkue HJK tasasivat pisteet jännittävän ja tapahtumarikkaan ottelun päätteeksi lukemin 1-1.

Avausjaksolla ei vielä maaleja nähty, mutta maalikehikkoa kolisteltiin peräti kolmesti – Punamustat kahdesti ja HJK kertaalleen. Maalihanat sen sijaan aukesivat toisen jakson puolivälissä, kun Tia-Maria Jaakonsaari vei vieraat 0-1-johtoon. HJK:n Katariina Kosola nosti kuitenkin kotijoukkueen vielä tasoihin ja pisteet laitettiin jakoon.

OTTELURAPORTTI

OTTELUKOOSTE

 

Kahden ottelun viikko

Alkanut viikko on Punamustille vuoden ensimmäinen kahden ottelun viikko. Jo keskiviikkona ohjelmassa on vuoden toinen ja sarjakauden ensimmäinen Vantaan derby, kun PK-35 Vantaa saa vieraakseen Tikkurilan Palloseuran. Ottelu pelataan keskiviikkona 12.5. klo 19.00 Myyrmäen stadionilla.

Sunnuntaina sen sijaan on vuorossa Punamustien vuoden ensimmäinen bussimatka. Silloin PK-35 Vantaa matkustaa Keski-Suomeen Jyväskylän Pallokerhon vieraaksi. Ottelu pelataan sunnuntaina 16.5. klo 16.00 Harjun stadionilla Jyväskylässä.

Molempia otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelun välityksellä.

TILAA RUUTU+

 

Sairastupa tyhjenee hiljalleen

Punamustien poissaolotilanteessa on tapahtunut jälleen merkkejä parempaan päin. Koko alkuvuoden sivussa ollut Netta Koso tekee hyvää vauhtia paluuta ja oli joukkueen vaihtopenkillä jo HJK-ottelussa. Myös Anna Vlasoffin odotetaan palaavan pian harjoitusvahvuuteen ja Emma Korkalaisen toivotaan pystyvän palaamaan mahdollisimman pian täysipainoisesti harjoituksiin. Niin ikään pitkään sivussa ollut Aurora Trobergin vamma sen sijaan on saanut uuden diagnoosin myötä leikkaushoitoa. Leikkaus on suoritettu onnistuneesti toissa viikolla ja Trobergin odotetaan palaavan tositoimiin Kansallisen Liigan kesätauon jälkeen.

 

EBK:lle vieraspiste Pohjanmaalta

PK-35 Vantaan yhteistyöseura EBK haki lauantaina arvokkaan vieraspisteen Pohjanmaalta. Kotijoukkue Vasa IFK meni ottelussa lisäajalla johtoon, mutta Saga Hakonen ehti vielä nostamaan espoolaiset 1-1-tasapeliin. Punamustien sopimuspelaajista Vaasassa oli mukana hyökkääjä Ella Koivu, joka kirjautti tililleen täydet 90 minuuttia.

EBK:n pelit naisten Ykkösessä jatkuvat sunnuntaina 16.5. kotiottelulla Turun Weikkoja vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com