VV 2021

Punamustien viikkokatsaus: viikko 17

Sarjakauden käynnistymisen myötä otteluohjelma määrittää vahvasti Punamustien viikkorytmiä. Lauantaina PK-35 Vantaa jäi ilman sarjapisteitä, mutta torstaina siihen on jälleen uusi mahdollisuus.

 

Lauantaina kotitappio kuopiolaisille

Punamustien sarjakauden toinen ottelu päättyi viime lauantaina 0-3-kotitappioon Kuopion Palloseuraa vastaan. PK-35 Vantaa lähti otteluun puolustamaan tiiviisti omaa aluettaan, mutta joutui antautumaan kolmesti. Sarja-avauksen tavoin erikoistilanteet tuottivat jälleen ongelmia, sillä takaiskuosumista toinen syntyi kulma- ja kolmas vapaapotkun seurauksena.

PK-35 Vantaan oma hyökkäyspelaaminen jäi KuPSia vastaan varsin vaatimattomaksi ja tilastoihin kirjattiin lopulta vain kaksi maalintekoyritystä. Kolmesta takaiskuosumasta huolimatta PK-35 Vantaa pystyi pitämään savolaiset varsin hyvin poissa aivan vaarallisimmilta maalintekosektoreilta, mitä tukee myös InStatin vierasjoukkueelle tarjoama maaliodottama 1,24.

 

Pistejahti jatkuu jo torstaina

PK-35 Vantaan kevään kotipeliputki jatkuu jo tämän viikon torstaina. Silloin Punamustien vieraaksi Myyrmäkeen saapuu sarjanousija Helsingin Palloseura. Vihreiden jääkärien alku liigakentillä on ollut haastava, sillä joukkue kärsi avauspelissään 4-0-tappion KuPSin vieraana ja taipui viime lauantaina Pallokerho-35:ttä vastaan lukemin 1-6.

PK-35 Vantaa – HPS pelataan torstaina 29.4. klo 19.00 Myyrmäen stadionilla. Ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelun välityksellä.

 

EBK:n kausi käynnistyi tappiolla

Punamustien yhteistyöseura EBK avasi lauantai-iltapäivänä oman sarjakautensa naisten Ykkösessä. Kausi alkoi heti pisimmällä mahdollisella vieraspelimatkalla Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Luminen kenttä viivästytti ottelun alkua, mutta peli saatiin lopulta onnistuneesti pelattua. EBK pääsi pelaamaan RoPSin pelaajan ulosajon myötä peräti 70 minuuttia ylivoimalla, mutta ei kyennyt hyödyntämään määrällistä etuaan. RoPS sen sijaan onnistui kertaalleen maalinteossa ja piti pisteet Lapissa lukemin 1-0.

PK-35 Vantaan pelaajista Rovaniemellä oli mukana hyökkääjä Ella Koivu. Nuori EBK-lähtöinen hyökkääjä pelasi kasvattiseuransa sarja-avauksessa täydet peliminuutit.

 

Punamustien illalliskortit myynnissä

Elokuussa järjestettävän Punamustien varainhankintaillallisen illalliskortit ovat myynnissä. Illallinen järjestetään perjantaina 13.8. yhteistyössä paikallisen ravintolan Wanda´s Kitchen and Loungen kanssa. Ostamalla illalliskortteja tuet siis paikallisen naisjalkapallon lisäksi myös paikallista ravintolatoimijaa. Mikäli koronarajoitukset jatkuvat vielä elokuussa, siirtyy tilaisuus myöhäisempään ajankohtaan.

Lisätiedot ja tilausohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com