VV 2021

Punamustien viikkokatsaus: viikko 15

Alkanut viikko on PK-35 Vantaan leirissä vuoden odotetuin viikko. Pitkä talvi- ja valmistautumiskausi on vihdoin ohi ja viikonloppuna pelataan jo sarjapisteistä. Punamustien osalta Kansallinen Liiga käynnistyy launtaina kotiottelulla Åland Unitedia vastaan.

 

Sarjakausi käyntiin lauantaina

Naisten jalkapallon pääsarjan Kansallisen Liigan uusi kausi potkaistaan käyntiin viikonloppuna. Pitkän talven yli jatkunut odotus päättyy, kun pallo pyörähtää liikkeelle Myyrmäen stadionilla. Punamustien osalta sarjakausi käynnistyy heti kiinnostavalla kohtaamisella, kun vieraaksi saapuu hallitseva Suomen mestari Åland United.

Sarjakauden avausottelu PK-35 Vantaa – Åland United pelataan lauantaina 17.4. klo 14.00 Myyrmäen stadionilla. Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelun välityksellä.

 

Tilaa Ruudun katseluoikeuksia

Kaikki Kansallisen Liigan ottelut näkyvät viime kauden tavoin suorina lähetyksinä ja selostettuina Ruutu+ -palvelun välityksellä. Katseluoikeuksia voi nyt tilata myös PK-35 Vantaan kautta tukien samalla seuran toimintaa. Tarjolla on kuukauden, kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden mittaisia määräaikaisia tilauksia. Kuuden kuukauden mittainen tilaus kattaa käytännössä koko lokakuulle asti ulottuvan sarjakauden.

1kk – 9,95€

3kk – 29,85€

6kk – 55,90€

Katseluoikeuksia voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi

 

Joukkueen terveystilanne

Punamustien terveys- ja poissaolotilanne on sarja-avauksen kynnyksellä kaksijakoinen. Lauantain avausottelusta ovat varmuudella sivussa Aurora Troberg, Netta Koso, Emma Korkalainen ja Sanna Saarinen. Nelikosta pidempiin sivussa olleet Koso ja Korkalainen ovat hiljalleen tehneet kevyttä paluuta harjoitusvahvuuteen. Myös Laura Kölhi on palannut alkuviikosta harjoituksiin ja myös Anna Vlasoffia odotetaan vielä loppuviikon aikana harjoituskentille. Sairastelusta kärsineen Tuulia Mikkolan pelaaminen sen sijaan vaikuttaa epätodennäköiseltä.

 

Punamustien illalliskortit myynnissä

Elokuussa järjestettävän Punamustien varainhankintaillallisen illalliskortit ovat myynnissä. Illallinen järjestetään perjantaina 13.8. yhteistyössä paikallisen ravintolan Wanda´s Kitchen and Loungen kanssa. Ostamalla illalliskortteja tuet siis paikallisen naisjalkapallon lisäksi myös paikallista ravintolatoimijaa. Mikäli koronarajoitukset jatkuvat vielä elokuussa, siirtyy tilaisuus myöhäisempään ajankohtaan.

Lisätiedot ja tilausohjeet löydät TÄÄLTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com