VV 2021

Punamustien viikkokatsaus: viikko 14

Viime viikko oli PK-35 Vantaan osalta onnistunut sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kevättalven Suomen Cup –urakka huipentui voitokkaaseen välierään ja sen myötä Punamustien katseet kääntyvät vihdoin täysipainoisesti jo kulman takana odottavaan liiga-avaukseen.

 

Punamustat Suomen Cupin finaaliin

PK-35 Vantaa selvitti lauantaina tiensä Suomen Cupin loppuotteluun. Välierä HJK:ta vastaan oli tasainen ja jännittävä, sillä ratkaisua saatiin odottaa aina rangaistuspotkukilpailuun asti. Siinä Punamustien sankareiksi nousivat kaksi rangaistuspotkua torjunut maalivahti Velma Oikarinen sekä ratkaisevan maalin laukonut Anna Olmala.

OTTELURAPORTTI

Toisessa välierässä Åland United kaatoi KuPSin maalirikkain lukemin 4-3 ja eteni Punamustien seuraksi finaaliin. Suomen Cupin huipentava loppuottelu pelataan 16.10.

Onnistunut viikonloppu myös sosiaalisessa mediassa

Punamustien voitokas cup-välierä näkyi myös seuran sosiaalisen median kanavissa. Viimeisen seitsemän päivän aikana PK-35 Vantaan Instagram-julkaisut keräsivät peräti 74 307 näyttökertaa. Julkaisujen kattavuus eli tavoitettujen tilien määrä oli 3211. Facebookissa kattavuus oli 3381, missä oli nousua edelliseen viikkoon nähden 53,4 %. PK-35 Vantaan Twitter-viesteille sen sijaan kertyi samana aikana reilut 24 100 näyttökertaa.

Viimeinen harjoitusottelu lauantaina

PK-35 Vantaa pelaa tulevana viikonloppuna vielä yhden harjoitusottelun ennen 17.4. käynnistävää sarjakautta. Luvassa on mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä kenraaliharjoituksessa Punamustien vastustajaksi asettuu naapuriseura Tikkurilan Palloseura. Ottelu pelataan lauantaina 10.4. klo 14.00 Solvallan urheiluopiston tekonurmella.

Ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä, mutta ottelusta on tarkoitus toteuttaa suora lähetys kotikatsomoihin.

Kotisiivouksilla tukea Punamustille

PK-35 Vantaa ja Kotivelhot Oy ovat käynnistäneet kesäkuun loppuun asti jatkuvan yhteistyökampanjan. Varaamalla kotisiivouksia voit samalla tukea Punamustien toimintaa, kun muistat mainita PK-35 Vantaan varauksen lisätiedoissa.

Lisätiedot kampanjasta löydät TÄÄLTÄ.

Suoraan varaamaan pääset TÄSTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com