IMG 20210212 WA0004

Punamustien viikkokatsaus: viikko 7

Päättyneellä viikolla riitti jälleen tapahtumia muun muassa Suomen Cupin parissa. Alkanut viikko sen sijaan on Punamustien joukkueelle rauhallinen, kun tarkoituksena on ladata akkuja ennen seuraavaa tiukkaa harjoittelujaksoa.

 

Suomen Cupissa jatkoon

PK-35 Vantaa varmisti lauantai-iltapäivänä jatkopaikkansa Suomen Cupissa, kun joukkue tasasi Myyrmäessä FC Hongan kanssa pisteet lukemin 1-1. Roosa Bröijer vei Punamustat avausjaksolla johtoon, mutta espoolaiset nousivat toisen jakson alussa tasoihin. Kahden pelatun ottelun jälkeen PK-35 Vantaa johtaa lohkoaan kolmen pisteen erolla FC Honkaan nähden.

Lohkovoiton ja toisen jatkoonmenijän kohtalo selviää lohkon päättävässä FC Hongan ja TiPSin keskinäisessä ottelussa. Ottelun ajankohta tarkentuu myöhemmin. Suomen Cupin puolivälierät pelataan 20. – 21. maaliskuuta.

FC Honka -ottelun otteluraportin voi lukea TÄÄLTÄ.

 

Ottelulähetyksestä positiivista palautetta

Lauantain Suomen Cupin ottelu näytettiin suorana lähetyksenä SolidSport-palvelun kautta. Kyseessä oli ensimmäinen Punamustien omana tuotantona toteutettu maksullinen ottelulähetys. Kokeilu oli onnistunut ja palaute on ollut positiivista. Pyrimme koko ajan kehittämään palvelua, jotta pystymme tarjoamaan kotikatsomoihin mahdollisimman laadukkaita lähetyksiä.

Seuraavia suoria lähetyksiä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan tulevista harjoitusotteluista.

 

Joukkue viettää ansaittua lomaa

Punamustien joukkue viettää alkaneen viikon alkajaisiksi muutaman päivän ansaittua lomaa. Alkuviikko on joukkueharjoituksista vapaa, mutta pelaajat suorittavat sen aikana muutaman omatoimisen fysiikkaharjoitteen. Yhteisharjoitukset jatkuvat jälleen perjantaina, jolloin ohjelmassa on heti muun muassa juoksutestit.

 

Terveystilanne paranee viikko viikolta

PK-35 Vantaan terveystilanne on jälleen hieman viikon takaista tilannetta parempi. Sophie Maidell harjoittelee jälleen täysipainoisesti ja pelasi jo viikonlopun cup-ottelussa muutaman minuutin. Samalla Maidell teki ensiesiintymisensä Punamustien riveissä. Lisäksi viime viikon omaehtoisessa koronakaranteenissa viettänyt maalivahti Sanni Solehmainen palaa joukkueen lyhyen loman jälkeen jälleen harjoitusvahvuuteen.

Emmi Mäensivu seurasi vielä FC Honka –ottelua sivusta, mutta tällä viikolla puolustaja pääsee jälleen harjoittelemaan normaalisti. Netta Koso ja Aurora Troberg sen sijaan kuntoutuvat edelleen vammoistaan eivätkä toistaiseksi osallistu pallollisiin harjoitteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com