PK 35 Vantaa – FC Honka, Suomen Cup Lähetysinfo

Otteluinfo: Vuoden ensimmäinen kotiottelu

PK-35 Vantaa pelaa lauantaina vuoden 2021 ensimmäisen kotiottelunsa. Suomen Cupin lohkovaiheen toisessa ottelussa Punamustien vieraaksi saapuu espoolainen FC Honka. Ottelu pelataan lauantaina 13.2. klo 14.00 Myyrmäki-hallissa.

Otteluennakko on luettavissa TÄÄLTÄ.

Voimassa olevista koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä. Median edustajilla on mahdollisuus akkreditoitua otteluun. Kaikkien median edustajien tulee akkreditoitua otteluun etukäteen. Ottelutapahtuman aikana edellytetään kasvomaskin käyttämistä.

Akkreditoinnit ja haastattelupyynnöt sähköpostitse: samu.liski@pk35vantaa.fi

Suora lähetys SolidSportin välityksellä

Ottelua voi kuitenkin seurata suorana lähetyksenä SolidSportin välityksellä. SolidSportin lähetykset ovat seurojen tuottamia ja puolet tuotoista menevät seurojen tukemiseen.

Ottelulähetys: PK-35 Vantaa – FC Honka (Suomen Cup)

Katseluoikeuden hinta on 10 euroa. PK-35 Vantaan kauden 2021 kausikortin tilanneet saavat katseluoikeuden veloituksetta.

PK-35 Vantaan kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi.

Aikuiset – 65,00€

Alennusryhmät* – 45,00€