IMG 20170127 WA0004

PK-35 Vantaan kausikortit nyt myynnissä

Punamustien naiset puolustavat kaudella 2017 sekä Suomen mestaruutta että Suomen Cupin voittoa. Lisäksi PK-35 Vantaa osallistuu elokuussa hallitsevana Suomen mestarina naisten Mestarien liigan karsintaturnaukseen. Joukkue tavoittelee menestystä myös tulevalla kaudella, joten Myyrmäessä nähdään jälleen kotimaista huippujalkapalloa.

Alkavan kauden kausikortit ovat nyt myynnissä. Kausikortti on edullisin ja vaivattomin tapa seurata Punamustien otteita kotikentällä läpi kauden. Kaudella 2017 kausikortin hinta on vain 50 euroa. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin PK-35 Vantaan Naisten Liigan ja Suomen Cupin kotiotteluihin sekä mahdollisiin naisten Mestarien liigan kotiotteluihin.

Kausikortteja voi tilata etukäteen sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi. Etukäteen tilatut kortit voi noutaa ja maksaa sarjakauden ensimmäisessä kotiottelussa. Vaihtoehtoisista toimitustavoista voi sopia erikseen sähköpostitse.

Irtoliput PK-35 Vantaan kotiotteluihin maksavat kaudella 2017 aikuisille 10 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille 5 euroa.

Naisten Liigan avauskierros pelataan lauantaina 18.3. Punamustien osalta sarjakausi alkaa tuolloin vierasottelulla Kuopion Pallokissoja vastaan. Kotikentällään Myyrmäen jalkapallostadionilla PK-35 Vantaa pelaa ensimmäisen kerran lauantaina 25.3. Silloin Punamustien vieraaksi saapuu paikallisvastustaja FC Honka.

PK-35 Vantaan otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä.

This Post Has 2 Comments

1. Petteri Pekkarinen

Mitkä ovat alennusryhmät? Opiskelijat? Työttömät?

1. Jukka Santala

Alennusryhmiin kuuluvat lapset, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet. Alennuksen saa irtolipuista.