UUTISET

PK-35 Vantaa ja Maku Brewing ovat solmineet yhteistyösopimuksen

20.4.2023

PK-35 Vantaa ja Maku Brewing ovat solmineet yhteistyösopimuksen

PK-35 Vantaa jatkaa kotiotteluidensa palveluiden kehittämistä paikallisen yhteistyön voimin. Tuusulalaisen Maku Brewingin kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä otteluyleisöllä on mahdollisuus nauttia pääsarjajalkapallon ohessa lähellä valmistetuista oluista, -siideristä ja -lonkerosta anniskelulle varatulla katsomoalueella.

 – Ottelutapahtumat ovat meille yksi alkaneen kauden tärkeimmistä teemoista, ja suhtaudumme niiden kehittämiseen todella intohimoisesti. Itse peli on totta kai keskiössä, mutta haluamme rakentaa otteluistamme monipuolisia elämyksiä ja sosiaalisia kohtaamispaikkoja. Haluamme palvella eri katsojaryhmiä yhä paremmin ja kattavammin. Uskomme anniskelun olevan yksi osa-alue, jolla voimme parantaa katsojakokemusta, kertoo seuran puheenjohtaja Samu Liski.

– Maku Brewingin kanssa löysimme yhteisen sävelen heti ensimmäisessä tapaamisessa. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi vakuutuimme etenkin siitä, että Makun edustajat jakavat kanssamme saman intohimon tapahtumien kehittämiseen. Meille on myös tärkeää, että yhteistyökumppanimme haluavat olla aktiivisesti mukana rakentamassa hedelmällistä yhteistyötä. Tästä kumppanuudesta on ollut alusta lähtien hyvä Maku.

Paikallisuudesta kohti eurooppalaisempia ottelutapahtumia

Vain kivenheiton päässä Myyrmäen jalkapallostadionilta sijaitseva Maku Brewing lähtee innolla alkaneen kauden yhteistyöhön.

– Kun kuulimme PK-35 Vantaan etsivän juomia otteluidensa anniskeluun, tiesimme heti haluavamme syvemmän yhteistyön kautta Myyrmäkeen, kertoo Maku Brewingin yhteisömanageri Juho Virtanen ja jatkaa:

– Nykyaikainen ja eurooppalainen ottelutapahtuma, jossa katsomossa voi nauttia samanaikaisesti laatujalkapallosta ja laatuoluesta on asia, jota tahdomme kehittää paikallisen kumppanin kanssa.

Myös mahdolliset ruokavaliot on huomioitu juomien valinnoissa, sillä jokainen tarjolla oleva olut, siideri ja lonkero ovat gluteenittomia ja vegaanisia.

– Hyvä olut kuuluu kaikille!, summaa Virtanen.

.

Lisätietoja:

Samu Liski

Puheenjohtaja, PK-35 Vantaa
050 9172359
samu.liski@pk35vantaa.fi

Juho Virtanen

Yhteisömanageri, Maku Brewing
045 1188669
juho@makubrewing.com

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot