UUTISET

Katsojainfo: PK-35 Vantaa–Pallokerho-35 su 7.7. klo 18.00

5.7.2024

Katsojainfo: PK-35 Vantaa–Pallokerho-35 su 7.7. klo 18.00

Punamustien pelit Kansallisessa Liigassa jatkuvat sunnuntaina kotiyleisön edessä. Jaossa on tärkeitä sarjapisteitä, kun PK-35 Vantaa saa vieraakseen helsinkiläisen Pallokerho-35:n. Ottelu pelataan sunnuntaina 7.7. klo 18.00 Myyrmäen stadionilla.

Alle on koottu kaikki tärkeimmät katsojainfot perjantain kotiotteluun liittyen.

LIPUNMYYNTI

Suosittelemme ottelulippujen hankkimista edullisemmin jo ennakkoon. Ennakkoliput toimitetaan tilaajille PDF-tiedostona sähköpostitse. Ostamalla lipun jo ennakkoon vältät samalla jonottamista ottelustadionilla.

Ennakkolippujen hinnat kaudella 2024:

  • Aikuiset: 12,00 €
  • Lapset ja alennusryhmät*: 7,00 €

ENNAKKOLIPUT TÄÄLTÄ

Portilta ostaessa lipun hinta on aikuisille 15 euroa ja lapsille (12–17-vuotiaat) sekä alennusryhmäläisille* 10 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

Myös PK-35 Vantaan kausikortteja voi yhä hankkia sekä verkkokaupasta että ottelutapahtuman lipunmyyntipisteellä.

*alennusryhmiä ovat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

PK-35 Vantaa pelaa kotiottelunsa Myyrmäen stadionilla. Stadion sijaitsee Myyrmäen urheilupuistossa osoitteessa Raappavuorentie 6, 016100 Vantaa.

Paikan päälle on helppoa saapua niin junalla kuin bussilla. Myyrmäen juna-asemalta on stadionille noin 15 minuutin kävelymatka. Myyrmäen urheilupuistoon pääsee myös useilla bussilinjoilla, joiden pysäkit sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Myyrmäen stadionilta. Tarkemmat reittiohjeet löytyvät HSL:n Reittioppaasta.

Myyrmäen urheilupuistossa on myös runsaasti parkkikiekollista pysäköintitilaa niin Myyrmäki-hallin kuin Energia Areenan puolella. Auto on helpointa pysäköidä Myyrmäki-hallin edessä sijaitsevalle parkkipaikalle, josta on vain muutaman kymmenen metrin kävelymatka stadionin portille.

Ottelutapahtuman portit aukeavat tunti ennen ottelua klo 17.00. Varaudu portilla mahdolliseen turvatarkastukseen ja näyttämään laukkusi tai reppusi sisältö. Omien eväiden tuominen PK-35 Vantaan ottelutapahtumiin on kielletty. Teräaseiden, räjähteiden ja muiden vaaralliseksi luokiteltavien esineiden tai aineiden tuominen stadionille on ehdottomasti kielletty.

PK-35 Vantaan kauden 2024 kotiotteluissa käytössä on vain stadionin pääkatsomo.

KIOSKI- JA GRILLIPALVELUT

PK-35 Vantaan ottelutapahtumien palvelut ja myyntipisteet on keskitetty pääkatsomoon. Tapahtumissa katsojia palvelee sekä kioski- että grillipiste. Anniskelu tapahtuu sille erikseen rajatuilla alueilla.

Tämän kauden uutuuksina myynnissä on muun muassa Porvoon Lakritsin maistuvia metrilakuja ja Eromangan maukkaita lihapiirakoita. Grillipisteen makkaraoista ja nakeista huolehtii HK Scan. Punamustien kotiotteluissa myynnissä on vantaalaisten Black Bean Roasteryn laadukasta kahvia.

Haluamme kehittää tuotetarjontaamme kauden edetessä ja kuulemme mielellämme palautetta ja toiveita myös katsojilta.

ANNISKELU

PK-35 Vantaalla on kotiotteluissaan anniskeluoikeudet, jotka ovat käytössä heti sarjakauden avausottelussa. Tarjolla on Punamustien yhteistyökumppanin Maku Brewingin maukkaita oluita, lonkeroa ja siideriä. Anniskelukatsomo löytyy pääkatsomon takimmaisesta kulmauksesta.

VIP-35 PALVELEE

VIP-palvelut ovat tarjolla PK-35 Vantaan jokaisessa Kansallisen Liigan kotiottelussa. VIP-tilan ovet avautuvat klo 17.00 eli tunti ennen ottelun alkua. VIP-liput sisältävät lämpimän ruuan, alustuksen otteluun ja kahvitarjoilun ottelun tauolla.VIP-ruuista huolehtii paikallinen Cantina & Catering Bufedo.

Sunnuntain Pallokerho-35 -otteluun on kutsuttu PK-35 Vantaan alumneja, joten paikan päällä on tuttuja pelaajia vuosien varrelta.

VIP-lipun hinta on 35 euroa. PK-35 Vantaan kausikorttilaisilla on kuitenkin mahdollisuus tilata VIP-lippuja alennettuun 25 euron hintaan. Kausikorttilaiset voivat tiedustella VIP-lippuja sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi.

VIP-LIPUT TÄÄLTÄ

MEDIAN EDUSTAJAT

PK-35 Vantaan kotiotteluihin ei vaadita ennakkoakkreditointia. Sisäänpääsy järjestyy portilla pressikorttia näyttämällä. Arvostamme kuitenkin sitä, että paikalla saapuvat median edustajat ilmoittavat saapumisestaan etukäteen.  Mahdollisista haastattelutoiveista toivomme aina ennakkoilmoitusta.

Valokuvaajat saavat tarvittaessa kuvaajaliivin median työtilasta. Valokuvaaminen on sallittua kentän laidalla niin päädyissä kuin pitkillä sivuilla, mutta ei kuitenkaan joukkueiden vaihtopenkkien edustalla teknisellä alueella.

Median työtila sijaitsee pääkatsomon tasanteen ensimmäisessä aitiossa. Työtilasta on mahdollista seurata ottelua sisätiloista ja työskennellä rauhassa. Tilassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Median katsomopaikat löytyvät keskiviivan tuntumasta kuuluttamon oikealta puolelta. Mediapaikoilla on pistorasiat.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: samu.liski@pk35vantaa.fi

YLEISET KÄYTTÄYTYMISSÄÄNNÖT

Kaikenlainen rasistinen, loukkaava tai syrjivä käyttäytyminen on kiellettyä. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa asiattomasti käyttäytyvät katsojat tapahtumasta. Asiallinen ja äänekäs kannustaminen ja kenttätapahtumiin reagoiminen sen sijaan on suorastaan suotavaa.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot