UUTISET

Kenraaliharjoituksessa vastassa HPS

5.4.2024

Kenraaliharjoituksessa vastassa HPS

Ensi viikolla alkava Kansallisen Liigan kausi lähestyy jo kovaa vauhtia. Sunnuntaina edessä on jo liigakauteen valmistava kenraaliharjoitus, kun PK-35 Vantaa saa harjoitusottelussa vieraakseen Helsingin Palloseuran. Ottelu pelataan sunnuntaina 7.4. klo 17.00 Myyrmäen stadionilla.

PK-35 Vantaa on pelannut tähän mennessä kahdeksan varsinaista harjoitusottelua. Lisäksi joukkue kohtasi keskiviikkona harjoitusvuoron yhteydessä EBK:n epävirallisessa 2×30-minuuttisessa harjoitusottelussa. 1–0-voitossa Punamustien voittomaalin viimeisteli Martta Orava.

Muissa harjoitusotteluissaan PK-3 5Vantaa on voittanut KTP:n, FC Floran ja Pallokerho-35:n sekä pelannut tasan HPS:n ja TPS:n kanssa. Lisäksi joukkue on kärsinyt tappiot GrIFK:n poikajoukkueelle, Ilvekselle ja HJK:lle.

Myös HPS on pelannut ahkerasti harjoitusotteluita, sillä Vihreillä jääkäreillä niitä on tilillään seitsemän. Talvikausi on sujunut tuloksellisesti hyvin, sillä HPS on voittanut EBK:n, HJK:n, FC Hongan, KuPSin ja HJK Akatemian sekä pelannut PK-35 Vantaan kanssa tasan. Talven ainoan tappionsa HPS kärsi maaliskuun puolivälissä Töölössä, kun HJK oli vahvempi selvin lukemin 6–0.

Punamustien ja HPS:n talvikauden aiempi kohtaaminen nähtiin helmikuun alussa Talin hallissa. Tuolloin Fanni Sinivuori vei vihreäpaidat tunnin kohdalla johtoon, mutta Netta Koso nosti Punamustat tasoihin 81. minuutilla. Ottelu myös päättyi lukemiin 1–1.

Päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Punamustien tavoitteena on parantaa helmikuisesta HPS-kohtaamisesta.

– HPS:n kova prässi aiheutti meille viimeksi haasteita. Nyt meidän pitää keksiä siihen lääkkeet ja saada lisää rauhallisuutta pallolliseen peliimme. Haluamme tilanteen tullen pitää palloa omilla ja viedä peliä hallitusti eteenpäin. Myös oman prässipelimme pitää olla nyt kollektiivisempaa ja aggressiivisempaa, Väisänen sanoo.

Punamustien kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Nea Laitila, Elma Tolonen ja U19-maajoukkueen matkassa oleva Hilla Romppanen.

Harjoitusottelu PK-35 Vantaa – HPS pelataan sunnuntaina 7.4. klo 17.00 Myyrmäen stadionilla.

Liput otteluun maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille sekä alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

ENNAKKOLIPUT TÄÄLTÄ

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot