UUTISET

Lauantain päiväpelissä vieraaksi Pallokerho-35

15.3.2024

Lauantain päiväpelissä vieraaksi Pallokerho-35

PK-35 Vantaan harjoitusottelut jatkuvat lauantain aikaisella punamustien kohtaamisella, kun vieraaksi saapuu Pallokerho-35. Ottelu pelataan lauantaina 16.3. klo 11.00 Myyrmäen stadionilla.

Punamustille lauantain ottelu on vuoden seitsemäs. Tähän mennessä joukkue on voittanut KTP:n ja Viron mestarin FC Floran, pelannut tasan HPS:n kanssa ja hävinnyt GrIFK:n poikajoukkueelle, Ilvekselle sekä HJK:lle. Nyt ohjelmassa on vielä kolme Myyrmäen stadionilla pelattavaa ottelua ennen 12.4. käynnistyvää Kansallista Liigaa.

Viime viikonloppu oli Punamustille pettymys, kun virolainen FC Flora perui viime hetkillä jo kuukausia sitten sovitun harjoitusottelun. Korvaavaa vastustajaa ei lyhyellä varoitusajalla löytynyt, joten joukkue joutui tyytymään pelinomaiseen harjoitukseen.

– Olimme tietenkin laskeneet saavamme tietyt harjoituspelit, joten Flora-pelin peruuntuminen oli harmi. Joukkueemme on uusiutunut paljon, joten kaikki peliminuutit ovat tärkeitä rytmin ja asioiden sisäänajon kannalta. Onneksi nyt pääsemme taas pelaamaan, päävalmentaja Jari Väisänen sanoo.

Pallokerho-35 on viime vuosilta tuttu kilpakumppani, mutta nyt molempien joukkueiden pelaajistot ovat muuttuneet talven aikana merkittävästi.

– Rehellisesti sanottuna vastustajasta ei ole tässä vaiheessa vielä juurikaan tietoa. Heillä on uusi päävalmentaja ja heidän joukkueensa on uusiutunut jopa enemmän kuin meillä. Oletuksena on kuitenkin, että kyseessä on työteliäs ja näytönhaluinen ryhmä, joka lähtee taistelemaan tiukan puolustamisen kautta.

Tähän mennessä Pallokerho-35 on kärsinyt harjoitusotteluissaan tappiot Ykkösen HJK Akatemialle sekä liigajoukkueista FC Hongalle ja JyPKille. Joukkueen voittotili kuitenkin aukesi viime viikonloppuna, kun Pallokerho-35 kaatoi FC Hongan lukemin 1–0.

Väisäsen mukaan PK-35 Vantaa lähtee lauantain otteluun muutaman selkeän pääteeman kautta.

– Keskeisiä teemoja on etenkin puolustuspelimme kehittäminen. Toisaalta emme saa unohtaa myöskään hyökkäyspeliämme. Tavoitteenamme on saada nyt aiempiin peleihin nähden pidempiä pallonhallintajaksoja. Toki meiltä löytyy myös nopeita pelaajia, joten tilanteen tullen pyrimme myös nopeisiin ratkaisuihin.

Punamustien kokoonpanosta puuttuu lauantaina varmuudella Nea Laitila. Martta Oravan pelaaminen on vielä epävarmaa. Muut pelaajat ovat tämän hetken tiedon mukaan käytettävissä.

Harjoitusottelu PK-35 Vantaa – Pallokerho-35 pelataan lauantaina 16.3. klo 11.00 Myyrmäen stadionilla.

Liput otteluun maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille sekä alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

ENNAKKOLIPUT TÄÄLTÄ

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot