UUTISET

PK-35 Vantaa kohtaa lauantaina poikajoukkueen

9.2.2024

PK-35 Vantaa kohtaa lauantaina poikajoukkueen

Punamustien harjoitusottelut jatkuvat viikonloppuna, kun vastaan asettuu Grankulla IFK:n 08–09-syntyneistä koostuva joukkue. Ottelu pelataan lauantaina 10.2. klo 20.00 Kauniaisten jalkapallohallissa.

PK-35 Vantaa on pelannut tänä talvena tähän mennessä kolme harjoitusottelua. Tammikuussa joukkue otti voitot KTP:stä ja FC Florasta. Viime viikonloppuna Punamustien ja HPS:n välinen ottelu päättyi tasalukemiin 1–1.

Aiempina vuosina PK-35 Vantaa on pelannut talvikaudella paljon poikajoukkueita vastaan, mutta tällä kertaa lauantain ottelu on ainoa täydellä kentällä pelattava ottelu poikia vastaan. Joukkue on kuitenkin pelannut läpi talven viikoittain poikajoukkueita vastaan harjoitusvuoroillaan.

Lauantaina kohdattava joukkue on Punamustille tuttu, sillä samaa ryhmää vastaan on pelattu harjoituksissa jo useaan otteeseen. Harjoitusvuoroilla pelatut ottelut on kuitenkin pelattu pienemmällä kentällä. Nyt luvassa on 11v11 pelattava täyden kentän ottelu.

– Olemme harjoitelleet poikia vastaan pelaamista kovassa prässissä ja nyt siirrymme harjoittelemaan samaa isommalla kentällä. Tavoitteemme on löytää kentällä tilaa ja aikaa, jotta pystymme pitämään palloa pidempään. Toinen selkeä tavoite on kontaktipelaaminen. Meillä on parannettavaa siinä, miten otamme kontakteja vastaan, annamme niitä ja jopa hakeudumme niihin, päävalmentaja Jari Väisänen sanoo.

– Muita isoja teemoja ovat edelleen koko joukkueen puolustaminen, puolustusmuodon säilyttäminen, oikea-aikainen prässipeli ja pelin avaaminen. Niissä emme onnistuneet viikko sitten HPS:ää vastaan.

Punamustien kokoonpanosta puuttuvat lauantaina varmuudella Nea Laitila, Saija Suni, Tuulia Mikkola, Viivi Moilanen ja Sofia Velez.

Harjoitusottelu GrIFK P – PK-35 Vantaa pelataan lauantaina 10.2. klo 20.00 Kauniaisten jalkapallohallissa.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot