UUTISET

Punamustia maajoukkueiden matkaan

8.2.2024

Punamustia maajoukkueiden matkaan

Helmikuu on vilkas maajoukkuekuukausi. Myös PK-35 Vantaan pelaajia on tässä kuussa mukana peräti neljässä eri maajoukkueryhmässä.

Ensimmäisenä kokoontuu U16-maajoukkue, joka leireilee ensi viikolla Eerikkilän urheiluopistolla. Punamustien pelaajista leirille osallistuvat Martta Orava, Inga Ek ja Eevi Leppänen. Leiriohjelmassa on myös ottelu Pallokerho-35:n 2010-syntyneitä poikia vastaan.

Alle 23-vuotiaiden maajoukkue kokoontuu Eerikkilään viikkoa myöhemmin. Punamustista maajoukkueryhmään on nimetty Ella Koivu. Tiiviin kaksipäiväisen leirin ohjelmassa on myös maajoukkueen keskinäinen harjoitusottelu.

Myös U19-tyttöjen maajoukkue leireilee helmikuun loppupuolella Eerikkilässä. Joukkue kohtaa kaksoismaaottelussa Irlannin 24.2. ja 27.2. Punamustista ryhmässä on mukana Hilla Romppanen.

U17-maajoukkue sen sijaan pelaa tässä kuussa myös tosipelejä, kun ohjelmassa on 21.–27.2. pelattava EM-jatkokarsintaturnaus Portugalissa. Suomi kohtaa turnauksessa Kosovon, Islannin ja emäntämaa Portugalin. PK-35 Vantaan pelaajista mukaan on nimetty Melisa Arifi.

Kuuden nyt maajoukkuesiiin kutsutun pelaajan lisäksi kaksi Punamustien pelaajaa on varasijoille helmikuun leireille.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot