UUTISET

Kansallisen Liigan otteluohjelma 2024 on julkaistu

24.1.2024

Kansallisen Liigan otteluohjelma on julkaistu

Kansallisen Liigan kauden 2024 otteluohjelma on julkaistu. Uusi sarjakausi potkaistaan käyntiin Myyrmäessä perjantai-iltana 12.4., kun PK-35 Vantaa saa vieraakseen sarjanousija Pallokerho Keski-Uusimaan.

Odotetun sarja-avauksen jälkeen pelit jatkuvat viikkoa myöhemmin vierasottelulla Pallokerho-35:ttä vastaan. Huhtikuun ohjelmassa on lisäksi kotiottelu Tampereen Ilvestä vastaan perjantai-iltana 26.4.

Pelitahti on läpi kauden tasainen, sillä perinteisen lyhyen juhannustauon lisäksi sarjaohjelmaan mahtuu vain kaksi maaottelupäivistä johtuvaa taukoa touko-kesäkuun vaihteessa sekä heinäkuussa. Huhtikuun puolivälissä alkanut runkosarja päättyy elokuun viimeisenä päivänä. Punamustien osalta runkosarjan päätösottelu pelataan Jyväskylän Pallokerhon vieraana.

Koko otteluohjelman löydät artikkelin lopussa olevasta kuvasta.

18 ottelun mittaisen runkosarjan jälkeen Kansallinen Liiga jakautuu Mestaruus- ja Haastajasarjan nimiä kantaviin ylempään ja alempaan jatkosarjaan. Mestaruussarjaan jatkavat runkosarjan neljän parasta joukkuetta. Kuusi muuta sen sijaan pelaavat syksyn Haastajasarjaa, jossa panoksena on etenkin sarjassa säilyminen.

Kansallinen Liiga uudistuu kaudelle 2025, kun sarjaa supistetaan kahdeksaan joukkueeseen. Uudistuksen myötä nyt alkavalla siirtymäkaudella sarjasta putoaa suoraan peräti kolme joukkuetta. Kansallisen Liigan loppukesän virheellisestä uutisoinnista poiketen liigakarsintoja ei pelata lainkaan, vaan Ykkösen voittaja nousee kauden päätteeksi suoraan pääsarjaan.

Uuden kauden kausikortit ja irtoliput ovat jo myynnissä. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös kaikkiin PK-35 Vantaan Myyrmäessä pelaamiin harjoitusotteluihin.

KAUSIKORTIT JA LIPUT TÄÄLTÄ

Kausikortit 2024:

  • Aikuiset                          90,00€
  • Alennusryhmät*        65,00€
  • VIP-kausikortti            350,00€

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja 12–17-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluihin vapaa pääsy.

Myynnissä on viime kauden tapaan myös VIP-kausikortti. Kaikissa Kansallisen Liigan kotiotteluissa käytössä olevat VIP-palvelut sisältävät pääsyn erilliseen VIP-tilaan, lämpimän ruuan ennen ottelua, lyhyen alustuksen otteluun ja kahvitarjoilun ottelun tauolla. VIP-kausikortin hinta on 300 euroa.

Irtolippujen hinnat kaudella 2024:

  • Aikuiset                          ennakkoon 12,00€ / portilta 15,00€
  • Alennuryhmät*          ennakkoon 7,00€ / portilta 10,00€
  • VIP-lippu 35,00€

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja 12–17-vuotiaat lapset. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluihin vapaa pääsy.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot