UUTISET

Punamustien harjoituspelit käyntiin sunnuntaina

13.1.2024

Punamustien harjoituspelit käyntiin sunnuntaina

PK-35 Vantaa pelaa sunnuntaina vuoden ensimmäisen ottelunsa. Valmistautumiskauden avausottelussa vieraaksi saapuu kotkalainen KTP. Ottelu pelataan Myyrmäki-hallissa sunnuntaina 14.1. klo 12.30.

Punamustien joukkue lomaili viime kauden jälkeen marraskuun ja palasi jälleen joulukuun alussa harjoituskentälle. Ensimmäinen kuukausi oli kuitenkin samalla vielä rakennusvaihetta, kun tulevan kauden joukkue muodostui hiljalleen. Alkuviikosta on luvassa vielä vähintään yksi sopimusjulkaisu ja lisäksi yhden uuden tulokkaan sopimus julkaistaan kuunvaihteessa pelaajan saapuessa Suomeen.

Sunnuntaina edessä on uudistuneen pelaajaryhmän ensimmäinen yhteinen ottelu. Vieraaksi Myyrmäkeen saapuva KTP sijoittui kaudella 2023 Ykkösessä neljänneksi. Vuoden avausottelu pelataan 2×40-minuuttisena.

– Joukkue on saatu muutamaa palasta lukuun ottamatta kasaan, joten nyt pääsemme kunnolla luomaan pelin rakennetta yhdessä. Työnteko joukkueen kollektiivisen peli-ilmeen eteen alkaa nyt. Sunnuntaina jopa yli puolet pelaajista on uusia, joten on kiinnostavaa nähdä heitä ensimmäistä kertaa tositoimissa, päävalmentaja Jari Väisänen ennakoi.

Punamustien sopimuspelaajista sivussa ovat varmuudella Nea Laitila, Roosa Toivanen ja Sofia Velez. Lisäksi Karoliina Autio viettää kevään vaihto-opiskelun merkeissä Kanadassa. Nette-Nina Hiltunen ja Liina Tervo sen sijaan ovat suunnanneet Yhdysvaltoihin opiskeluiden perässä, mutta liittyvät Punamustien vahvuuteen jälleen loppukeväästä. Pinja Eklund j Elma Tolonen ovat sunnuntain KTP-ottelussa mukaan sopimuksettomina pelaajina.

PK-35 Vantaan pelaajaryhmä KTP-otteluun:

Irea Virtanen Espejo, Saija Suni, Ella Koivu, Elina Peltokangas, Aada Lesch, Melisa Arifi, Eevi Leppänen, Tuulia Mikkola, Inga Ek, Hilla Romppanen, Martta Orava, Elina Mankki, Viivi Moilanen, Pinja Eklund ja Elma Tolonen.

Vuoden avausottelu PK-35 Vantaa – KTP pelataan sunnuntaina 14.1. klo 12.30 Myyrmäki-hallissa.

Liput otteluun maksavat 8 euroa. Alle 12-vuotiailla on otteluun vapaa pääsy.

ENNAKKOLIPUT TÄÄLTÄ

Kauden 2024 kausikortin tilanneet ovat oikeutettuja sisäänpääsyyn myös harjoitusotteluihin. Kausikorttilaiset pääsevät sisään nimeään vastaan.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot