UUTISET

Katsojainfo: PK-35 Vantaa – HPS 14.10. klo 15.00

12.10.2023

Katsojainfo: PK-35 Vantaa – HPS 14.10. klo 15.00

Punamustien pelit Kansallisen Liigan Mestaruussarjassa jatkuvat vielä yhden koitoksen verran. PK-35 Vantaa saa lauantain päätöskierroksella pääkaupunkiseudun paikallisottelussa vieraakseen Helsingin Palloseuran. Ottelu pelataan lauantaina 14.10. klo 15.00 Myyrmäen stadionilla.

Alle on koottu kaikki tärkeimmät katsojainfot lauantain kotiotteluun liittyen.

LIPUNMYYNTI

Suosittelemme ottelulippujen hankkimista edullisemmin jo ennakkoon. Ennakkoliput toimitetaan tilaajille PDF-tiedostona sähköpostitse. Ostamalla lipun jo ennakkoon vältät samalla jonottamista ottelustadionilla.

Ennakkolippujen hinnat kaudella 2023:

  • Aikuiset: 12,00 €
  • Lapset ja alennusryhmät*: 7,00 €

ENNAKKOLIPUT

Portilta ostaessa lipun hinta on aikuisille 15 euroa ja lapsille (12–17-vuotiaat) sekä alennusryhmäläisille* 10 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

Myynnissä on myös loppukauden kattavia kausikortteja edullisempaan hintaan. Loppukauden kausikortteja voi hankkia sekä verkkokaupasta että ottelutapahtuman lipunmyyntipisteeltä.

*alennusryhmiä ovat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

PK-35 Vantaa pelaa kotiottelunsa Myyrmäen stadionilla. Stadion sijaitsee Myyrmäen urheilupuistossa osoitteessa Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa.

Paikan päälle on helppoa saapua niin junalla kuin bussilla. Myyrmäen juna-asemalta on stadionille noin 15 minuutin kävelymatka. Myyrmäen urheilupuistoon pääsee myös useilla bussilinjoilla, joiden pysäkit sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Myyrmäen stadionilta. Tarkemmat reittiohjeet löytyvät HSL:n Reittioppaasta.

Myyrmäen urheilupuistossa on myös runsaasti parkkikiekollista pysäköintitilaa niin Myyrmäki-hallin kuin Energia Areenan puolella. Auto on helpointa pysäköidä Myyrmäki-hallin edessä sijaitsevalle parkkipaikalle, josta on vain muutaman kymmenen metrin kävelymatka stadionin portille.

Ottelutapahtuman portit aukeavat tunti ennen ottelua klo 17.30. Varaudu portilla mahdolliseen turvatarkastukseen ja näyttämään laukkusi tai reppusi sisältö. Omien eväiden tuominen PK-35 Vantaan ottelutapahtumiin on kielletty. Teräaseiden, räjähteiden ja muiden vaaralliseksi luokiteltavien esineiden tai aineiden tuominen stadionille on ehdottomasti kielletty.

PK-35 Vantaan kauden 2023 kotiotteluissa käytössä on vain stadionin pääkatsomo.

KIOSKI- JA GRILLIPALVELUT

PK-35 Vantaan ottelutapahtumien palvelut ja myyntipisteet on keskitetty pääkatsomoon. Tapahtumissa katsojia palvelee sekä kioski- että grillipiste. Anniskelu tapahtuu sille erikseen rajatuilla alueilla.

Alkavalla kaudella myyntipisteiden tuotevalikoimaa on kehitetty. Yksi kuluvan kauden suosituista uudistuksista ovat olleet hampurilaiset. Tarjolla on myös vegevaihtoehtoja.

Haluamme kehittää tuotetarjontaamme kauden edetessä ja kuulemme mielellämme palautetta ja toiveita myös katsojilta.

ANNISKELU

PK-35 Vantaa on hakenut tämän vuoden kotiotteluihinsa anniskeluoikeudet, jotka ovat käytössä heti sarjakauden avausottelussa. Tarjolla on Punamustien tuoreen yhteistyökumppanin Maku Brewingin maukkaita oluita, lonkeroa ja siideriä.

Syksyn saavuttua ja ilmojen viilennettyä anniskelualue löytyy sarjakauden päätösottelussa pääkatsomon keskimmäisestä aitiosta. Ottelua voi siis seurata juomista nauttien myös lämpimistä sisätiloista.

VIP-PALVELUT

VIP-35 palvelee PK-35 Vantaan jokaisessa Kansallisen Liigan kotiottelussa. VIP-tilan ovet avautuvat klo 14.00 eli tunti ennen ottelun alkua. VIP-liput sisältävät lämpimän ruuan, alustuksen otteluun ja kahvitarjoilun ottelun tauolla. VIP-ruuista huolehtii paikallinen Cantina & Catering Bufedo.

VIP-lipun hinta on 35 euroa. PK-35 Vantaan kausikorttilaisilla on kuitenkin mahdollisuus tilata VIP-lippuja alennettuun 25 euron hintaan. Kausikorttilaiset voivat tiedustella VIP-lippuja sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi.

MEDIAN EDUSTAJAT

PK-35 Vantaan kotiotteluihin ei vaadita ennakkoakkreditointia. Sisäänpääsy järjestyy portilla pressikorttia näyttämällä. Arvostamme kuitenkin sitä, että paikalla saapuvat median edustajat ilmoittavat saapumisestaan etukäteen.  Mahdollisista haastattelutoiveista toivomme aina ennakkoilmoitusta.

Valokuvaajat saavat tarvittaessa kuvaajaliivin median työtilasta. Valokuvaaminen on sallittua kentän laidalla niin päädyissä kuin pitkillä sivuilla, mutta ei kuitenkaan joukkueiden vaihtopenkkien edustalla teknisellä alueella.

Median työtila sijaitsee pääkatsomon tasanteen ensimmäisessä aitiossa. Työtilasta on mahdollista seurata ottelua sisätiloista ja työskennellä rauhassa. Tilassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Median katsomopaikat löytyvät keskiviivan tuntumasta kuuluttamon oikealta puolelta. Mediapaikoilla on pistorasiat.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: samu.liski@pk35vantaa.fi

YLEISET KÄYTTÄYTYMISSÄÄNNÖT

Kaikenlainen rasistinen, loukkaava tai syrjivä käyttäytyminen on kiellettyä. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa asiattomasti käyttäytyvät katsojat tapahtumasta. Asiallinen ja äänekäs kannustaminen ja kenttätapahtumiin reagoiminen sen sijaan on suorastaan suotavaa.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot