UUTISET

Punamustien joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa

26.9.2023

Punamustien joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa

Jalkapallokausi 2023 lähestyy vääjäämättömästi päätöstään. PK-35 Vantaalla on lokakuussa ohjelmassa vielä kolme Kansallisen Liigan ottelua, joiden jälkeen joukkue vetäytyy ansaitulle lomalle. Kulissien takana katseet on kuitenkin käännetty jo kauteen 2024.

Yleisön kannalta uuteen kauteen valmistautumisessa kiinnostavinta on luonnollisesti uuden joukkueen rakentuminen. Punamustien osalta palapeli rakentuu mukavasti ja sopimusneuvottelut ovat melko hyvin aikataulussa. PK-35 Vantaa on tähän mennessä julkaissut kahdeksan pelaajan sopimukset kaudelle 2024. Osa sopimuksista julkaistaan vasta kauden päätyttyä.

Cecilia Ekin vuosi sitten solmittu sopimus kattaa myös kauden 2024. Lisäksi PK-35 Vantaa on käyttänyt loppukesän ja alkusyksyn aikana Ella Koivun, Elina Mankin, Liina Tervon ja Sofia Velezin sopimuksissa olleet optiot tulevasta kaudesta. Punamustia jo kahden kauden ajan edustanut Irea Virtanen Espejo sen sijaan on allekirjoittanut seuran kanssa uuden pelaajasopimuksen, joka kattaa kauden 2024 ja sisältää lisäksi myös option kaudesta 2025.

Lisäksi PK-35 Vantaa sai jo loppukauden ajaksi riveihinsä kaksi uutta nuorta pelaajaa, kun Inga Ek saapui Myyrmäkeen TiPSistä ja Martta Orava PKKU:sta. Kaksikosta Ekin sopimus kattaa kaudet 2024 ja 2025, kun taas Oravan sopimus ulottuu vuoden 2024 loppuun asti.

Jatkosopimusneuvottelut nykyisten pelaajien kanssa ovat parhaillaan käynnissä, minkä lisäksi PK-35 Vantaalla on hyvä keskusteluyhteys myös useisiin potentiaalisiin uusiin kasvoihin. Muista seuroista Punamustiin siirtyvien pelaajien osalta sopimuksia julkaistaan vasta sarjakauden päätyttyä.

PK-35 Vantaan julkaistut pelaajasopimukset kaudelle 2024: Irea Virtanen Espejo, Ella Koivu, Cecilia Ek, Liina Tervo, Inga Ek, Sofia Velez, Martta Orava, Elina Mankki.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot