UUTISET

Anna Vlasoff rikkoi huiman 300 pääsarjaottelun rajan

24.7.2023

Anna Vlasoff rikkoi huiman 300 pääsarjaottelun rajan

Kesätauolta palanneessa Kansallisessa Liigassa saavutettiin kunnioitettava merkkipaalu, kun FC Honka ja PK-35 Vantaa pelasivat 2–2-tasapelin Tapiolassa. PK-35 Vantaan puolustaja Anna Vlasoff pelasi nimittäin uransa 300. pääsarjaottelun.

36-vuotiaan Vlasoffin pääsarjaura alkoi jo vuonna 2006, joten hän on päässyt pelaamaan korkeimman sarjatason pelejä peräti kolmea eri nimeä kantaneessa sarjassa. Vlasoffin uran alkuvaiheessa pääsarja kantoi nimeä SM-sarja, vuosina 2007–2019 se tunnettiin Naisten Liigana ja kaudesta 2020 lähtien sitä on pelattu Kansallisen Liigan nimellä. SM-sarjan osalta tilastot ovat puutteellisia, mutta Naisten Liigan ja Kansallisen Liigan aikakaudella Vlasoff on eniten naisten liigaotteluita pelannut pelaaja.

Vlasoff on pelannut pääsarjaa nykyisen seuransa PK-35 Vantaan lisäksi myös PuiU:n, TiPSin, HJK:n ja FC Hongan paidassa. Suomen mestaruutta hän on päässyt juhlimaan kolmesti.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot