UUTISET

PK-35 Vantaan ja Niceheartsin yhteistyö potkaistiin käyntiin

19.4.2023

PK-35 Vantaan ja Niceheartsin yhteistyö potkaistiin käyntiin

PK-35 Vantaan ja Nicehearts ry:n yhteistyö käynnistyi tiistai-iltana konkreettisesti koko joukkueen voimin. Niceheartsin toiminnanjohtaja Johanna Sjöholm esitteli yhdistyksen toimintaa ja PK-35 Vantaan hyvän tahdon lähettiläät Velma Oikarinen ja Juha Merinen taustoittivat käynnistyvää yhteistyötä. Lopuksi Punamustien pelaajat pääsivät osallistumaan erilaisten yhteistyötempausten ideointiin.

Ensimmäinen näkyvä yhteistyötapahtuma on luvassa sunnuntaina 21.5. PK-35 Vantaan ja HPS:n välisen Kansallisen Liigan ottelun yhteydessä. Nicehearts-yhteistyö tulee näkymään ottelutapahtumassa monilla tavoin, joista kerrotaan tarkemmin myöhemmin.

– Urheilulla ja sen ympärillä tapahtuvalla toiminnalla voimme saada yhdessä aikaan paljon hyvää. Laitetaan yhdessä hyvä kiertoon ja kutsutaan kaikki mukaan. Yhdessä voimme vaikuttaa ja olla osa sitä muutosta, jota tarvitaan, Niceheartsin Sjöholm sanoo.

–Lähtökohdat yhteistyölle ovat hedelmälliset, sillä PK-35 Vantaan tavoitteena on urheilullisen menestyksen lisäksi nostaa naisten jalkapallon näkyvyyttä ja arvostusta sekä edistää tasa-arvoa niin urheilussa kuin muussakin yhteiskunnassa, PK-35 Vantaan hyvän tahdon lähettiläät Velma Oikarinen ja Juha Merinen komppaavat.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot