UUTISET

Punamustien harjoituspelit jatkuvat sunnuntaina

18.3.2023

Punamustien harjoituspelit jatkuvat sunnuntaina

PK-35 Vantaa pelaa sunnuntai-iltapäivänä vuoden viidennen harjoitusottelunsa. Tällä kertaa vastaan asettuu FC Hongan P08 Musta. Ottelu pelataan sunnuntaina 19.3. klo 13.15 Myyrmäen stadionilla.

Kyseessä on Punamustien vuoden viides ottelu ja samalla ensimmäinen täysimittainen ottelu joukkueen varsinaisella kotikentällä Myyrmäen stadionilla. Helmikuussa PK-35 Vantaa pelasi stadionilla TiPSin 08-poikajoukkuetta vastaan, mutta tuolloin ottelu pelattiin vajaamittaisena.

Talvikauden neljässä täysimittaisessa ottelussaan PK-35 Vantaa on kohdannut kaksi naisjoukkuetta ja kaksi poikajoukkuetta. Etenkin liigavastustajia FC Honkaa ja HPS:ää vastaan pelatut ottelut olivat tasaisia, mutta molemmat päättyivät niukkoihin tappioihin. PK-35 Vantaa jahtaa siis vielä vuoden avausvoittoaan.

Punamustien edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo kuukausi. Harjoituskauden huipentuessa pelitahti tiivistyy, sillä PK-35 Vantaa pelaa vielä kolme harjoitusottelua ennen liigakauden alkua.

– Meillä on ollut nyt vähän taukoa peleistä, joten on jopa hieman odottava olo. On kiva päästä taas pelaamaan ja näkemään, missä tällä hetkellä menemme. Sarjakauden lähestyessä on tärkeää saada pelejä alle ja lisää pelirutiinia, päävalmentaja Jari Väisänen sanoo.

– Olemme keskittyneet viime viikkoina paljon puolustamiseen. Haluamme, että meitä vastaan ei tehdä helppoja maaleja. Emme tietenkään ole unohtaneet myöskään hyökkäämistä, sillä pelien voittaminen vaatii aina maalien tekemistä.

Punamustien kokoonpanosta puuttuvat sunnuntaina varmuudella Roosa Toivanen, Rebecca Kindstedt, Emma Korkalainen, Karoliina Autio ja Sinna Suuriniemi.

PK-35 Vantaa – FC Honka P08 Musta pelataan sunnuntaina 19.3. klo 13.15 Myyrmäen stadionilla. Otteluun on vapaa pääsy.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot