UUTISET

HPP Asianajotoimisto toimii Eerika Appelqvistin kummiyrityksenä

20.2.2023

HPP Asianajotoimisto toimii Eerika Appelqvistin kummiyrityksenä

HPP Asianajotoimisto Oy on PK-35 Vantaan tuorein yhteistyökumppani. HPP toimii kaudella 2023 Punamustien puolustajan Eerika Appelqvistin kummiyrityksenä.

HPP Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. HPP:n asiakkaita ovat alojensa johtavat suomalaiset ja kansainväliset yritykset ja heidän erikoistumisalueisiin kuuluvat yritys- ja rahoitusjärjestelyt, verot, riidanratkaisu, teknologia ja immateriaalioikeudet, maksukyvyttömyysmenettelyt, kilpailuoikeus, ympäristö ja kiinteistöt sekä logistiikka.

HPP on erikoistunut olennaiseen ja panostaa asiakkaidensa liiketoiminnan kasvattamiseen tarjoamalla korkean lisäarvon juridisia ratkaisuja. HPP:n palvelut perustuvat asiakkaiden liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen sekä siihen, että asiakkaille tarjotaan aina juuri oikea määrä oikeanlaista juridista projektiosaamista. Myös kansainväliset katalogit ovat jo pitkään noteeranneet HPP:n osaamisen korkealle tasolle.

PK-35 Vantaa ry:n puheenjohtaja Vilma Lario toivottaa HPP:n tervetulleeksi punamustaan kumppaniperheeseen.

– On erittäin hienoa, että HPP Asianajotoimiston kaltainen tunnettu yritys lähtee kummipelaajayhteistyön muodossa tukemaan kotimaista naisjalkapalloa. Yhteistyö tuo lisää näkyvyyttä kummiyritykselle sekä naisjalkapallolle ja on omalta osaltaan tukemassa toiminnan kehittämistä entistä ammattimaisempaan suuntaan, Lario sanoo.

HPP Asianajotoimiston hallituksen puheenjohtajan Kari Marttisen mukaan kotimaisen urheilun – ja etenkin nuorten urheilijoiden – tukeminen on yritykselle tärkeä arvo.

– HPP on ollut näkyvästi mukana urheilusponsoroinnissa yli kymmenen vuotta. Tavoitteenamme on luoda urheilun kautta positiivisia kokemuksia ja mahdollistaa nuorten urheilijoiden kehittymistä lajeissaan kohti huippua. Katsoimme nyt olevan sopiva hetki lähteä tukemaan myös naisjalkapalloa ja toimimaan nuoren lahjakkaan urheilijan, Eerikan kummina, Marttinen kertoo.

HPP Asianajotoimiston palveluihin voi tutustua tarkemmin yrityksen verkkosivuilla osoitteessa hpp.fi.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot