UUTISET

PK-35 Vantaa saa perjantaina vieraakseen HPS:n

16.2.2023

PK-35 Vantaa saa perjantaina vieraakseen HPS:n

Punamustien harjoitusottelut jatkuvat perjantai-iltapäivänä. Luvassa on kiinnostava kamppailu, kun PK-35 Vantaa saa vieraakseen Helsingin Palloseuran. Ottelu pelataan perjantaina 17.2. klo 15.20 Myyrmäki-hallissa.

PK-35 Vantaa on pelannut tänä talvena kolme täyttä harjoitusottelua. Toisia naisjoukkueita vastaan pelejä on alla vasta yksi, kun tammikuussa otteluvuoden avauksessa FC Honka haki 1–2-vierasvoiton Myyrmäki-hallista. Punamustien osumasta vastasi tuolloin Karoliina Autio. Talvikauden kaksi muuta ottelua ovat olleet tappiollisia kohtaamisia poikajoukkueita vastaan. Täysin otteluiden lisäksi PK-35 Vantaa piti viime sunnuntaina koko kentällä, mutta lyhyemmällä peliajalla pelatun sparraustuokion TiPSin 08-poikien kanssa.

HPS sen sijaan on pelannut tänä vuonna neljästi. Vihreiden jääkärien otteluvuosi käynnistyi 2–0-tappiolla HJK:ta vastaan, mutta jatkui 1–2-vierasvoitolla Ilveksestä. Kansallisessa Cupissa HPS kohtasi HJK:n toistamiseen ja joutui taipumaan sillä kerta lukemin 1–3. Viime viikonloppuna HPS pelasi 2–2-tasapelin FC Floran vieraana Tallinnassa.

Vaikka HPS on Punamustille aiemmilta kausilta tuttu vastustaja, saapuu Myyrmäkeen perjantaina vahvasti uudistuneella joukkueella. Ovet ovat käyneet Paloheinässä tiheään tahtiin molempiin suuntiin. Muutamien lähteneiden vastapainoksi HPS on hankkinut riveihinsä peräti kymmenen uutta pelaajaa.

Punamustien päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan on mielenkiintoista kohdata jälleen kuukauden tauon jälkeen toinen naisjoukkue. Varsinaisten harjoitusotteluiden lisäksi PK-35 Vantaa on pelannut poikajoukkueita vastaan myös harjoitusvuorojensa yhteydessä lähes viikoittain.

– Olemme pelanneet tänä vuonna enemmän poikia vastaan. On mielenkiintoista nähdä, miten pelin luonne muuttuu, kun joukkueet ovat fysiikan ja voiman suhteen samalla tasolla. On tärkeää saada pelituntumaa myös naisjoukkueita vastaan, Väisänen sanoo.

 – Meillä on jonkin verran poissaoloja, mutta sen myötä mukana oleville pelaajille on luvassa isoja peliminuutteja ja arvokasta pelirutiinia. Etenkin alakerran pelaajia on poissa, joten pääsemme kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja ja pelaajia eri pelipaikoilla.

Punamustien kokoonpanosta puuttuvat perjantaina varmuudella Emma Korkalainen, Rebecca Kindstedt, Roosa Toivanen ja Anna Vlasoff. Sivussa ovat myös maajoukkuetehtävissä olevat Nette-Nina Hiltunen, Liina Tervo ja Eerika Appelqvist.

Harjoitusottelu PK-35 Vantaa – HPS pelataan perjantaina 17.2. klo 15.20 Myyrmäki-hallissa.

Liput otteluun maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille (12–17-vuotiaat) sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

ENNAKKOLIPUNMYYNTIIN PÄÄSET TÄSTÄ

PK-35 Vantaan kauden 2023 kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös perjantain harjoitusotteluun.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot