UUTISET

Sunnuntain harjoitusottelu typistyy

11.2.2023

Sunnuntain harjoitusottelu typistyy

Punamustien sunnuntaille suunniteltu harjoitusottelu typistyy sparraustapahtumaksi. Poissaolot ovat verottaneet PK-35 Vantaan rivejä siinä määrin, että täysimittaisen harjoitusottelun pelaaminen ei ole mahdollista. Sparraustuokion vastustajaksi saapuvat kuitenkin suunnitellusti TiPSin 08-pojat.

PK-35 Vantaa on pelannut läpi alkuvuoden lähes viikoittain poikajoukkueita vastaan harjoitusvuorojensa yhteydessä. Ne ovat toimineet arvokkaana sparrauksena uuteen kauteen valmistautuessa. Niukan kokoonpanon myötä myös sunnuntain harjoitusottelu muuttuu vastaavanlaiseksi toteutukseksi. Joukkueiden tavoitteena on pelata 11v11, mutta peliaika on todennäköisesti vajaa ja lisäksi PK-35 Vantaa saattaa tarpeen vaatiessa turvautua muutamaan täydennyspelaajaan.

Punamustien vahvuudesta puuttuu sunnuntaina kymmenkunta pelaajaa. Loukkaantumiset ja sairastelut ovat verottaneet rivejä, minkä lisäksi Liina Tervo ja Nette-Nina Hiltunen ovat U19-maajoukkueen matkassa.

Tapahtuman muuttuneesta luonteesta johtuen stadionille ei järjestetä tavallisia ottelutapahtumapalveluita. Kiinnostuneet katsojat ovat kuitenkin halutessaan tervetulleita seuraamaan sparraustapahtumaa klo 13.00 alkaen Myyrmäen stadionilla.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot