UUTISET

Punamustat tositoimissa sunnuntaina

28.1.2023

Punamustat tositoimissa sunnuntaina

PK-35 Vantaa pelaa sunnuntaina vuoden toisen harjoitusottelunsa. Tällä kertaa vastaan asettuvat Grankulla IFK:n P17-pojat. Ottelu pelataan sunnuntaina 29.1. klo 15.00 Kauniaisten FA Solutions Arenalla.

Punamustien otteluvuosi alkoi reilu viikko sitten perjantaina, kun joukkue kohtasi Myyrmäki-hallissa FC Hongan. Tuloksellisesti avausottelu oli pettymys, sillä espoolaiset veivät voiton lukemin 1–2. Kauteen valmistautumisen kannalta kyseessä oli kuitenkin arvokas 90-minuuttinen, jossa peräti kuusi pelaajaa pääsi tekemään ensiesiintymisensä Punamustien paidassa.

Päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan PK-35 Vantaan tavoitteena on ottaa jälleen muutamia askelia haluttuun suuntaan.

– Ensimmäinen peli antoi suuntaa sen suhteen, mitä meidän pitää kehittää. Pidimme tällä viikolla kaksi videopalaveria, jossa kävimme läpi peli-identiteettiimme liittyviä asioita niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan, Väisänen sanoo.

– Nopeaa poikajoukkuetta vastaan luvassa on varmasti erilainen peli kuin Honkaa vastaan.  Meidän pitää pystyä liikuttamaan palloa nopeammin. Lisäksi haluamme päästä eroon viime peliä vaivanneesta rauhattomuudesta. Tavoitteena on pelata nyt kontrolloidumpi peli. Se vaatii pelaajilta heittäytymistä. Kaikkien pitää olla koko ajan sisällä pelissä, jotta saamme luotua ylivoimia ja sen myötä edistettyä peliä.

Punamustien kokoonpanosta puuttuvat sunnuntaina varmuudella Emma Korkalainen, Rebecca Kindstedt, Roosa Toivanen ja Jenni Huttunen. Lisäksi Reetta Suomelan pelaaminen on vielä epävarmaa. Vuoden avausottelusta sivussa olleet Eerika Appelqvist, Sinna Suuriniemi ja Roosa Bröijer sen sijaan ovat sunnuntaina mukana kokoonpanossa. Bröijer on mukana vielä viikonlopun ottelussa ennen kuin hän suuntaa tulevana torstaina Hollantiin.

Harjoitusottelu GrIFK P17 – PK-35 Vantaa pelataan sunnuntaina 29.1. klo 15.00 Kauniaisten FA Solutions Arenalla.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot