UUTISET

Mitalinkiilto silmissä – syksyn otteluohjelma julkaistu

29.8.2022

Mitalinkiilto silmissä – syksyn otteluohjelma julkaistu

Kansallisen Liigan runkosarja päättyi viime viikonlopun päätöskierrokseen, minkä jälkeen pelit jatkuvat ylemmän ja alemman loppusarjan merkeissä. Runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut PK-35 Vantaa lähtee syyskuussa käynnistyvään yläloppusarjaan mitalinkiilto silmissään.

Kolmossijansa myötä PK-35 Vantaa saavutti kotiedun loppusarjaan, sillä kolme runkosarjan parasta saavat syksyn koitoksiin yhden ylimääräisen kotiottelun. Näin ollen Myyrmäen stadionilla nähdään tämän syksyn aikana vielä kolmen ottelun verran korkeimman sarjatason jalkapalloviihdettä.

Yläloppusarja käynnistyy runkosarjan päätöskierroksen uusinnalla, kun Pallokerho-35 saapuu vastavierailulle Myyrmäkeen. Punamustien kohtaaminen pelataan perjantaina 9.9. klo 19.00 Myyrmäen stadionilla. Viikkoa myöhemmin kahdella kotiottelulla yläloppusarjan aloittava PK-35 Vantaa saa vieraakseen runkosarjan voittaneen Kuopion Palloseuran. Perjantaina 16.9. pelattava KuPS-ottelu alkaa hieman tutusta arki-iltojen alkamisajasta poiketen jo puoli tuntia aiemmin klo 18.30.

Syyskuun kotiotteluiden jälkeen ohjelmassa on kaksi vierasottelua. Tänä vuonna PK-35 Vantaa välttyy yläloppusarjassa pitkiltä pelimatkoilta, sillä syksyn molemmat vieraspelimatkat suuntautuvat vain kunta rajan yli Helsinkiin. HJK-vierasottelu on ohjelmassa lauantaina 24.9. ja HPS:n vieraana pelataan maaottelutauon jälkeen lauantaina 15.10.

Sarjakausi huipentuu 22.10. pelattavaan päätöskierrokseen. Silloin PK-35 Vantaa saa vieraakseen runkosarjassa neljänneksi sijoittuneen Åland Unitedin. PK-35 Vantaa tavoittelee tänä syksynä paluuta mitalikantaan kolmen vuoden tauon jälkeen, ja on täysin mahdollista, että mitalistit tai vähintään mitalien värit ratkaistaan vasta päätöskierroksella.

Ennakkolipunmyynti yläloppusarjan kotiotteluihin aukeaa lähipäivien aikana. Ennakkoliput PK-35 Vantaan kotiotteluihin maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille (12-17-vuotiaat) ja alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluihin vapaapääsy. Portilta ostettuina lippujen hinnat ovat aikuisille 12 euroa ja lapsille sekä alennusryhmäläisille 7 euroa.

Myynnissä on myös kaikki kolme yläloppusarjan ottelua kattava syyskausikortti. Kortin hinta on 25 euroa. Syyskausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi.

Punamustien otteluohjelma yläloppusarjaan:

Pe 9.9. klo 19.00                          PK-35 Vantaa – Pallokerho-35                           Myyrmäen stadion

Pe 16.9. klo 18.30                       PK-35 Vantaa – KuPS                                             Myyrmäen stadion

La 24.9. klo 17.00                        HJK – PK-35 Vantaa                                                Töölön jalkapallostadion

La 15.10. klo 15.00                      HPS – PK-35 Vantaa                                               Paloheinän tekonurmi

La 22.10. klo 18.00                      PK-35 Vantaa – Åland United                               Myyrmäen stadion

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.