UUTISET

Roosa Toivanen Punamustissa myös kaudella 2023

18.8.2022

Roosa Toivanen Punamustissa myös kaudella 2023

PK-35 Vantaa ja Roosa Toivanen ovat käyttäneet pelaajasopimuksessa olleen option kaudesta 2023. Näin ollen puolustuksen luottopelaajiin lukeutuvan Toivasen otteista saadaan nauttia Myyrmäessä myös tulevalla kaudella.

24-vuotias Toivanen Rajamäen Kehityksen kasvatti, joka nousi PK-35 Vantaan liigajoukkueeseen VJS:n kautta kaudella 2015. Ensimmäisellä kaudellaan nuori pelaaja jäi vielä ilman liigaminuutteja, mutta heti seuraavalla kaudella 2016 Toivanen otti paikkansa Punamustien avauskokoonpanossa. Siitä lähtien hän on kuulunut joukkueen luottopelaajiin ensin vasemman puolustajan ja myöhemmin keskuspuolustajan paikalla.

Seitsemän PK-35 Vantaan riveissä viettämänsä kauden aikana Toivanen on päässyt juhlimaan kolmea Suomen mestaruutta, yhtä Suomen Cupin voittoa sekä kaudella 2019 pikaista paluuta takaisin pääsarjaan. Eri nuorisomaajoukkueet läpikäynyt Toivanen esiintyi tänä kesänä myös Suomen U23-maajoukkueessa.

Punamustien joukkueen rakentaminen etenee tasaisesti. Päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan Toivanen on tärkeä palanen tulevan kauden joukkueeseen.

 – Roosa on yksi puolustuksen tukipilareista ja todella tärkeä alakerran johtaja. Mielestäni hänellä on potentiaalia nousta A-maajoukkueeseen asti. On todella hienoa, että hän jatkaa meillä myös tulevalla kaudella, Väisänen sanoo.

 – Ensi kauden joukkueen rakentamisen näkökulmasta Roosa on yksi tärkeimmistä runkopelaajista. On jatkuvuuden kannalta hienoa, että saamme joukkuetta kokoon jo hyvissä ajoin ja pääsemme jatkamaan työntekoa pelaajien kanssa.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.