PK 35 Vantaa – KuPS, Kansallinen Liiga 14.5.2022

Kärkikamppailun lipunmyynti käynnissä

Kansallisen Liigan alkukauden kaksi parasta joukkuetta kohtaavat lauantaina Myyrmäessä, kun PK-35 Vantaa saa vieraakseen Kuopion Palloseuran.  Odotetun ottelun ennakkolipunmyynti on jo käynnissä. Kärkiottelu pelataan lauantaina 14.5. klo 14.00 Myyrmäen stadionilla.

PK-35 Vantaa on voittanut kaikki kuusi tämän kauden sarjapeliään. Myös KuPS on aloittanut kuudelle peräkkäisellä voitolla, mutta joukkue pelaa vielä keskiviikkoiltana kotiottelun FC Honkaa vastaan. Lopulliset sarja-asetelmat kärkiotteluun tiedetään vasta sen jälkeen.

Sarjan kärkiottelun liput kannattaa hankkia edullisempaan hintaan jo ennakkoon. Ennakkolipunmyyntiin pääset TÄSTÄ.

Ennakkoliput:

Aikuiset: 10,00€

Alennusryhmät*: 5,00€

Lapset (12-17v): 5,00€

(opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät)

Portilta ostettuna hinta on aikuisille 12 euroa ja lapsille (12-17v) sekä alennusryhmäläisille 7 euroa.  Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.