UUTISET

K-Supermarket Martinlaakson Ostari Punamustien matkassa

30.3.2022

PK-35 Vantaa tekee alkavalla kaudella yhteistyötä myös K-Supermarket Martinlaakson kanssa. Osapuolia yhdistävät etenkin paikallisuus ja jatkuva halu toiminnan kehittämiseen.

K-Supermarket Martinlaakson ostarin kauppiaana toimii 30-vuotias vantaalainen Joonas Ström. Kyseessä on todella tuore kauppias, sillä hän on hoitanut tehtävää vasta kuluvan vuoden alusta lähtien. Ström on tarttunut uuteen haasteeseen innolla.

– Visionani on viedä kauppa ”nextille levelille”, joka tarkoittaa minulle kaupan kehittämistä asiakkaidensa näköiseksi, vaivattomaksi ja alueen parhaiten palvelevaksi, tavallista paremmaksi ruokakaupaksi, Ström tiivistää.

Strömin mukaan myymälässä on tehty jo ensimmäisten kuukausien aikana pieniä uudistuksia ja esimerkiksi tuoteryhmiä on sijoiteltu uudella tavalla. Yksi merkittävämmistä tähän mennessä tehdyistä uudistuksista on take away –tuotteiden valikoiman uudistaminen. Niitä varten on suunniteltu erillinen alue, joka mahdollistaa vaivattoman ja nopean asioinnin.

– Kiireinenkin asiakas ehtii napata mukaan lounaan, välipalan tai eväitä. Olemme tuoneet valikoimaan myös oman keittiömme smootheja, rahkoja, bageleita ja patonkeja, Ström kertoo.

Samalla kauppias lupaa, että kevään ja kesän aikana on luvassa vielä lisää uudistuksia, joiden myötä K-Supermarket Martinlaakson Ostari voi palvella alueen asiakkaita entistä paremmin.

Naisjalkapallon tukeminen luontevaa

Omaa jalkapallotaustaa Strömillä ei ole, mutta urheilu on tuttua yksilölajeista, kuten esimerkiksi kamppailu-urheilusta. Hänen mukaansa paikallisen urheilun tukeminen tuntuu luontevalta.

– Kauppiaana minulle on erittäin tärkeää, että saan olla mukana alueen asukkaiden ja sidosryhmien toiminnassa. Kun tarjoutui mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä paikallisen urheiluseuran kanssa, tartuin siihen viipymättä ja iloisin mielin, Ström sanoo.

– Tasa-arvo on lähellä sydäntäni niin urheilussa kuin muuallakin. On mahtavaa olla tukemassa naisjalkapalloa.

Ensimmäinen käytännön esimerkki yhteistyöstä nähtiin jo viime viikonloppuna. K-Supermarket Martinlaakson Ostari oli tukemassa PK-35 Vantaan sarja-avauksen yhteydessä järjestettyä brunssitilaisuutta. Kauppias toimitti maittavat tarjoiltavat ja kausi saadaan maukkaasti käyntiin.

Antoisasti alkanut yhteistyö jatkuu kauden edetessä. Ström toivottaa jalkapalloväelle hyvää sarjakautta ja toivoo katsojien löytävän sankoin joukoin Myyrmäen stadionin lehtereille.

– Toivotan kaikille jalkapallon pelaajille, harrastajille sekä faneille mahtavaa kevättä ja tulevaa kesää. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee kentän laidalle kannustamaan, sillä jalkapallo, kuten muukin urheilu, on parasta paikan päällä!

PK-35 Vantaan kotipelit jatkuvat lauantaina 23.4., jolloin Myyrmäkeen vieraaksi saapuu Tampereen Ilves.

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.