Tuloskuva, GrIFK – PK 35 Vantaa 23.1.2022

Punamustien pelivuosi käynnistyi poikia vastaan

PK-35 Vantaa pelasi sunnuntai-iltapäivänä vuoden 2022 ensimmäisen harjoitusottelunsa. Kauniaisten hallissa pelattu ottelu Grankulla IFK:n 07-poikia vastaan päättyi 4-1-tappioon, mutta Punamustien joukkue sai tärkeää pelituntumaa ennen viikon kuluttua alkavia Suomen Cupin lohkovaiheen otteluita.

Pelivuoden avannut harjoitusottelu pelattiin hieman tavallisesti poikkeavasti 3×25-minuuttisena. Loukkaantumiset ja sairastelut verottivat Punamustien kokoonpanoa, sillä joukkueen vahvuudessa oli Kauniaisissa avauskentällisen lisäksi vain kaksi vaihtopelaajaa.

PK-35 Vantaan ainoasta osumasta vastasi ottelun alkupuolella osunut Karoliina Autio. Reetta Suomela tarjoili oikealta laidalta nappikeskityksen ja Autio puski pallon näyttävästi takakulmaan.

Punamustien päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan sunnuntain peli oli tärkeää valmistautumista viikon kuluttua alkaviin tosipeleihin.

– Tämä oli meille todella tarpeellinen peli ennen cupin pelejä. Oli tärkeää saada pelituntumaa myös isolla kentällä. Meillä on takana kolme kovaa harjoitusviikkoa ja siihen päälle hyvä peli, Väisänen sanoi.

– Pelissä oli tosi hyviä jaksoja, mutta myös turhia pallonmenetyksiä. Pelasimme ajoittain hieman liian ahtaisiin väleihin tai syöttöjen kovuudet eivät olleet ihan mitoitettuja poikien nopeudelle. Katkojen jälkeen pojat saivat hyviä nopeita hyökkäyksiä, joista syntyi myös muutamia maaleja.

 

GrIFK P07 – PK-35 Vantaa 4-1

8´ 1-0

9´ 1-1 Karoliina Autio (Reetta Suomela)

27´ 2-1

44´ 3-1

72´ 4-1

 

Punamustien kokoonpano:

Velma Oikarinen

Irea Virtanen Espejo

Roosa Toivanen

Rebecca Kindstedt

Hilppa Tuomainen

Eerika Appelqvist

Tia Painilainen

Sanna Saarinen

Wilma Forsblom

Tuulia Mikkola

Reetta Suomela

Vilma Hakala

Karoliina Autio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com