Tuloskuva, GrIFK – PK 35 Vantaa 23.1.2022

Punamustien pelivuosi käynnistyi poikia vastaan

PK-35 Vantaa pelasi sunnuntai-iltapäivänä vuoden 2022 ensimmäisen harjoitusottelunsa. Kauniaisten hallissa pelattu ottelu Grankulla IFK:n 07-poikia vastaan päättyi 4-1-tappioon, mutta Punamustien joukkue sai tärkeää pelituntumaa ennen viikon kuluttua alkavia Suomen Cupin lohkovaiheen otteluita.

Pelivuoden avannut harjoitusottelu pelattiin hieman tavallisesti poikkeavasti 3×25-minuuttisena. Loukkaantumiset ja sairastelut verottivat Punamustien kokoonpanoa, sillä joukkueen vahvuudessa oli Kauniaisissa avauskentällisen lisäksi vain kaksi vaihtopelaajaa.

PK-35 Vantaan ainoasta osumasta vastasi ottelun alkupuolella osunut Karoliina Autio. Reetta Suomela tarjoili oikealta laidalta nappikeskityksen ja Autio puski pallon näyttävästi takakulmaan.

Punamustien päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan sunnuntain peli oli tärkeää valmistautumista viikon kuluttua alkaviin tosipeleihin.

– Tämä oli meille todella tarpeellinen peli ennen cupin pelejä. Oli tärkeää saada pelituntumaa myös isolla kentällä. Meillä on takana kolme kovaa harjoitusviikkoa ja siihen päälle hyvä peli, Väisänen sanoi.

– Pelissä oli tosi hyviä jaksoja, mutta myös turhia pallonmenetyksiä. Pelasimme ajoittain hieman liian ahtaisiin väleihin tai syöttöjen kovuudet eivät olleet ihan mitoitettuja poikien nopeudelle. Katkojen jälkeen pojat saivat hyviä nopeita hyökkäyksiä, joista syntyi myös muutamia maaleja.

GrIFK P07 – PK-35 Vantaa 4-1

8´ 1-0

9´ 1-1 Karoliina Autio (Reetta Suomela)

27´ 2-1