Sopimusuutiskuva, Rebecca Kindstedt 2022

Rebecca Kindstedt Punamustiin

PK-35 Vantaa on solminut Rebecca Kindstedin kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Puolustaja siirtyy Punamustiin FC Hongasta.

24-vuotias Kindstedt aloitti jalkapallotaipaleensa espoolaisessa Leppävaaran Pallossa ja siirtyi sieltä Vantaan Jalkapalloseuraan, jota hän edusti aina B-tyttöihin saakka. Sieltä hän nousi vuonna 2015 PK-35 Vantaan sopimuspelaajaksi, joten kyseessä on Punamustille ennestään tuttu pelaaja. Tuolloin nuoren pelaajan saama vastuu jäi kuitenkin vielä yhteen Suomen Cupin otteluun ja farmijoukkue VJS:n riveissä pelattuihin Ykkösen otteluihin.

Kauden 2015 päätteeksi Kindstedt lähti tavoittelemaan suurempaa vastuuta HJK:hon, jota hän edusti lopulta kolmen kauden ajan. Kaudet 2019 – 2021 puolustaja vietti espoolaisen FC Hongan riveissä ja lukeutui siellä joukkueen runkopelaajiin. Päättyneellä kaudella Kindstedt oli tärkeä osa espoolaisseuran hyvin toiminutta puolustusta, joka oli 22 päästetyn maalin myötä sarjan toiseksi pitävin.

Kaudella 2021 Kindstedt pelasi FC Hongan paidassa 14 liigaottelussa ja oli niissä 11 kertaa avauskokoonpanossa. Maalinteossa hän onnistui kertaalleen. Yhteensä Kindstedt on pelannut urallaan 71 liigaottelua ja viimeistellyt niissä neljä maalia.

Paluu valmiimpana pelaajana

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen on valmentanut Kindstedtiä jo kaudella 2015, mutta nyt hän saa paluumuuttajana joukkueeseensa kokeneemman ja valmiimman pelaajan. Väisäsen mukaan Kindstedtin ominaisuudet vastaavat hyvin Punamustien tarpeita.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme ”Reben” mukaan. Hän tuo alakertaamme lisää vahvuutta ja paljon liigakokemusta, mikä on etenkin puolustuspään pelaajille aina etu, Väisänen sanoo.

– Reben tekninen osaaminen on hyvällä tasolla ja hän pystyy harjoituksissa tekemään vaativiakin suorituksia hyvällä intensiteetillä. Hän on taidollisesti sarjan parhaita puolustajia, minkä myötä hän pystyy osallistumaan hyvin pallolliseen pelaamiseemme. Lisäksi Rebe on fyysisesti vahva pelaaja.

Kindstedtin mukaan uuteen joukkueeseen sopeutuminen on sujunut hyvin. Muutamat Punamustien pelaajista ovat hänelle tuttuja jo vuosien takaa. Kaudella 2022 Kindstedtin tavoitteena on olla yksi puolustuksen kantavista pelaajista.

– Olen jo viihtynyt todella hyvin joukkueessa. Täällä on useampia tuttuja ja kokeneita pelaajia, joten uskon tämän ympäristön sopivan minulle erinomaisesti.  Odotan jo kovasti, että pääsen pelaamaan ja toivottavasti ottamaan isoakin roolia puolustuslinjassa sekä tietysti nauttimaan futiksesta tämän porukan kanssa, Kindstedt sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com