Suomen Cupin Lohkovaihe 2022

Suomen Cupin lohkovaiheen pelipäivät selvillä

Naisten Suomen Cupin alkulohkovaiheen pelipäivät ovat selvillä. PK-35 Vantaa kohtaa lohkovaiheessa menneen syksyn loppuotteluvastustajansa Åland Unitedin, länsivantaalaisnaapurinsa VJS:n sekä HJK:n T18-joukkueen. Lohkon liigajoukkueet saavat lohkovaiheessa kaksi kotiottelua.

Suomen Cupin lohkovaihe pelataan kuudessa neljän joukkueen lohkossa. Lohkovoittajat ja kaksi paras lohkokakkosta etenevät pudotuspelivaiheeseen. Suomen Cup 2022 huipentuu tämän vuoden tapaan lokakuussa Helsingin Olympiastadionilla pelattavaan loppuotteluun.

Punamustien osalta cup-ottelut potkaistaan käyntiin heti kutkuttavalla syksyn finaaliuusinnalla Åland Unitedia vastaan. PK-35 Vantaa pelaa kotiottelunsa Åland Unitedia ja HJK/T18:ta vastaan Myyrmäen stadionilla. Vierasottelu VJS:ää vastaan pelataan joko Myyrmäen stadionilla tai Aktia-areenalla.

Liput lohkovaiheen otteluihin maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille (12-17-vuotiaat) sekä alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluihin vapaa pääsy. PK-35 Vantaan kauden 2022 kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös Suomen Cupin otteluihin.

Kausikorttien hinnat ja tilausohjeet

PK-35 Vantaa seuraa tarkasti koronatilanteen ja mahdollisten rajoitusten kehittymistä ja tiedottaa erikseen mahdollisista muutoksista.

PK-35 Vantaan ottelut Suomen Cupin lohkovaiheessa:

Su 30.1. klo 14.00       PK-35 Vantaa Åland United       Myyrmäen stadion

Pe 4.2. klo 19.00         PK-35 Vantaa – HJK/T18           Myyrmäen stadion

La 12.2. klo xx.xx       VJS – PK-35 Vantaa                      Myyrmäen stadion / Aktia-areena