Suomen Cupin Lohkovaihe 2022

Suomen Cupin lohkovaiheen pelipäivät selvillä

Naisten Suomen Cupin alkulohkovaiheen pelipäivät ovat selvillä. PK-35 Vantaa kohtaa lohkovaiheessa menneen syksyn loppuotteluvastustajansa Åland Unitedin, länsivantaalaisnaapurinsa VJS:n sekä HJK:n T18-joukkueen. Lohkon liigajoukkueet saavat lohkovaiheessa kaksi kotiottelua.

Suomen Cupin lohkovaihe pelataan kuudessa neljän joukkueen lohkossa. Lohkovoittajat ja kaksi paras lohkokakkosta etenevät pudotuspelivaiheeseen. Suomen Cup 2022 huipentuu tämän vuoden tapaan lokakuussa Helsingin Olympiastadionilla pelattavaan loppuotteluun.

Punamustien osalta cup-ottelut potkaistaan käyntiin heti kutkuttavalla syksyn finaaliuusinnalla Åland Unitedia vastaan. PK-35 Vantaa pelaa kotiottelunsa Åland Unitedia ja HJK/T18:ta vastaan Myyrmäen stadionilla. Vierasottelu VJS:ää vastaan pelataan joko Myyrmäen stadionilla tai Aktia-areenalla.

Liput lohkovaiheen otteluihin maksavat aikuisille 10 euroa ja lapsille (12-17-vuotiaat) sekä alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluihin vapaa pääsy. PK-35 Vantaan kauden 2022 kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös Suomen Cupin otteluihin.

Kausikorttien hinnat ja tilausohjeet

PK-35 Vantaa seuraa tarkasti koronatilanteen ja mahdollisten rajoitusten kehittymistä ja tiedottaa erikseen mahdollisista muutoksista.

 

PK-35 Vantaan ottelut Suomen Cupin lohkovaiheessa:

Su 30.1. klo 14.00       PK-35 Vantaa Åland United       Myyrmäen stadion

Pe 4.2. klo 19.00         PK-35 Vantaa – HJK/T18           Myyrmäen stadion

La 12.2. klo xx.xx       VJS – PK-35 Vantaa                      Myyrmäen stadion / Aktia-areena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com