Joukkuekuva, Cupin Finaali

Punamustien kaudenpäättäjäisissä jaettiin palkintoja

Pitkän kauden päätyttyä PK-35 Vantaa vietti kaudenpäättäjäisiä, joissa käytiin läpi kautta 2021 ja vietettiin joukkueen kesken aikaa rennoissa merkeissä. Samalla päättäjäisissä palkittiin kauden aikana ansioituneita pelaajia. Tänä vuonna palkintokategorioita ja palkittuja pelaajia oli kaikkiaan viisi.

Paras maalintekijä 2021: Oona Sevenius

Jo Kansallisen Liigan maalipörssi kertoi ensimmäisen palkinnon saajan. PK-35 Vantaan vuoden 2021 parhaana maalintekijänä palkittiin Oona Sevenius, joka tykitti 13 liigamaalia. Koko sarjan maalipörssissä Sevenius sijoittui lopulta kolmanneksi ja oli sarjan paras kotimainen maalintekijä.

Tehopelaaja 2021: Wilma Forsblom

Vuoden tehopelaajana palkittiin yhteenlasketun maali- ja syöttötilaston voittaja. Wilma Forsblom viimeisteli liigapeleissä 12 osumaa ja alusti lisäksi kahdeksan maalia. Forsblom oli 20 tehopisteellään selkeästi Punamustien tehokkain pelaaja.

Vuoden nuori pelaaja 2021: Ella Koivu

Myös vuoden nuoren pelaajan palkinto jaettiin tänä vuonna maalintekoansioiden perusteella. Poikkeuksellisen tämän vuoden palkinnosta tekee se, että tehot syntyivät PK-35 Vantaan yhteistyöseuran EBK:n riveissä. Ensimmäistä täyttä aikuisten kauttaan pelannut hyökkääjä Ella Koivu viimeisteli sarjakauden aikana Ykkösessä peräti 13 maalia. Vakuuttavan maalimäärän myötä Koivua oli mahdotonta sijoittaa palkinnonjaossa.

Vuoden tiimipelaaja 2021: Reetta Suomela

Vuoden tiimipelaajan valinnassa painotettiin ennen kaikkea positiivista ja iloista asennetta. Reetta Suomela liittyi Punamustien ryhmään viime talvena ja otti nopeasti paikkansa joukkueessa. Suomela harjoitteli läpi kauden hyvällä asenteella ja oli omalta osaltaan vahvistamassa joukkueen positiivista ilmapiiriä. Kaudenpäättäjäisissäkin Suomela selviytyi kunnialla vitsin kertomisesta kovien paineiden keskellä.

Vuoden pelaaja 2021: Sanna Saarinen

PK-35 Vantaan vuoden 2021 pelaajana palkittiin joukkueen monivuotinen kapteeni Sanna Saarinen. Hän lukeutui joukkueen tasaisimpiin onnistujiin ollen Punamustien keskikentällä tärkeä linkki puolustuksen ja hyökkäyksen välillä. Lisäksi Saarinen oli hyvin esillä myös tehotilastoissa. Hän viimeisteli sarjakauden aikana viisi maalia ja teki esityön kahdeksaan osumaan. Jälkimmäisen lukeman myötä Saarinen jakoi Forsblomin kanssa Punamustien sisäisen syöttöpörssin kärkisijan.