VV 2021

Yläloppusarjan otteluohjelma selvillä

Kansallisen Liigan runkosarja saatiin päätökseen viikonloppuna ja jatkosarjat potkaistaan käyntiin jo tulevana viikonloppuna. Ylempi loppusarja pelataan kuuden joukkueen yksinkertaisena sarjana, jossa jokaiselle joukkueelle kertyy siis viisi ottelua. Punamustien osalta yläloppusarja koostuu kahdesta koti- ja kolmesta vierasottelusta.

Runkosarjassa viidenneksi sijoittunut PK-35 Vantaa aloittaa yläloppusarjan lauantaina 4.9. vierasottelulla ahvenanmaalaista Åland Unitedia vastaan. Kotikentällään PK-35 Vantaa pelaa seuraavan kerran perjantaina 10.9., jolloin vieraaksi saapuu HJK.

Syyskuu päättyy Punamustien osalta lauantaina 25.9. vierasottelulla KuPSia vastaan. Lokakuu sen sijaan alkaa lauantaina 2.10. sarjakauden kolmannella ja viimeisellä Vantaan derbyllä, kun PK-35 Vantaa ja TiPS iskevät yhteen Tikkurilassa.

Kansallisen Liigan päätöskierros pelataan lauantaina 9.10. Punamustien osalta sarjakausi päättyy kotiyleisön edessä, kun FC Honka vierailee Myyrmäessä.

Punamustien ottelut yläloppusarjassa:

La 4.9. klo 17.00                       Åland United – PK-35 Vantaa                           Wiklöf Holding Arena

Pe 10.9. klo 19.00                    PK-35 Vantaa – HJK                                           Myyrmäen stadion

La 25.9. klo 14.00                     KuPS – PK-35 Vantaa                                         Kuopion keskuskenttä

La 2.10. klo 14.00                     TiPS – PK-35 Vantaa                                          Tikkurilan urheilupuisto

La 9.10. klo 17.00                     PK-35 Vantaa – FC Honka                                Myyrmäen stadion