PK PK

Lauantain kotiottelu pelataan poikkeusjärjestelyin

PK-35 Vantaan lauantain kotiottelu Pallokerho-35:ttä vastaan pelataan poikkeusjärjestelyin. Etelä-Suomen aluehallintoviraston asettamista yleisötapahtumarajoituksista johtuen yleisö jaetaan stadionilla kahteen erilliseen lohkoon.  Tapahtumassa edellytetään kasvomaskin käyttöä.

Myyrmäen stadionin pääkatsomo on jaettu ottelussa kahteen 50 hengen lohkoon, jotta lähikontaktien välttäminen on mahdollista. Molemmilla lohkoilla on käytössä omat wc-tilat sekä kioskipalvelut. Katsomolohkoille on järjestetty myös erilliset kulkureitit.

PK-35 Vantaan kausikorttilaiset , kutsuvieraat ja median edustajat saapuvat otteluun pääkatsomon takana sijaitsevan autoportin kautta. Irtolippumyynti tapahtuu tavalliseen tapaan pääportilla.

PK-35 Vantaa – Pallokerho-35 pelataan lauantaina 28.8. klo 17.00 Myyrmäen stadionilla.