Venus Cupin Mainos

Venus Cup 2021 pelataan lauantaina 21.8.

Vuosilta 2018 ja 2019 tuttu naisten harrasteturnaus Venus Cup tekee paluun elokuussa! Viime vuonna koronaviruspandemian vuoksi järjestämättä jäänyt turnaus pelataan tällä kertaa 21. elokuuta. Pelit pelataan tuttuun tapaan Myyrmäen stadionin hienoissa puitteissa.

Urheilullisen menestyksen tavoittelemisen lisäksi PK-35 Vantaa haluaa ottaa yhä näkyvämpää roolia naisjalkapallon suosion ja arvostuksen edistämisessä. Vuosittainen harrasteturnaus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden nauttia jalkapallon ilosta, tutustua lajin saloihin rennoissa tunnelmissa tai verestää vanhoja muistoja kaivamalla nappulakengät esiin.

PK-35 Vantaan järjestämä ja Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama Venus Cup on rento matalan kynnyksen jalkapallotapahtuma, johon osallistuminen ei vaadi aiempaa jalkapallokokemusta. Harrasteturnauksessa ei sallita liiton sarjoissa eli naisten Kakkosessa tai ylempänä pelaavia pelaajia.

 

Venus Cup 2021 – ilmoittaudu mukaan!

Aika: 21.8.2021 (pelit alkavat klo 9.00)

Paikka: Myyrmäen stadion

Pelimuoto: 6 + maalivahti

Peliaika: 20 minuuttia

Turnauksessa pelataan lohkovaihe ja pudotuspelimuotoiset jatkopelit. Jokaiselle joukkueelle kertyy turnauksessa vähintään kolme ottelua. Kaikissa otteluissa on tuomari.

Turnauksen osallistumismaksu on 31.7. saakka 120€/joukkue. Elokuun puolella ilmoittautuessa osallistumismaksu on 150€/joukkue. Turnauksen viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.8.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi

Ehdot:

Jokaisella osallistujalla tulee olla oma vakuutus. Turnausjärjestäjä ei vastaa osallistujien vakuutuksista tai mahdollisista loukkaantumisista.

 

Lisätiedot:

Samu Liski, PK-35 Vantaa

050 9172359

samu.liski@pk35vantaa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com