Venus Cupin Mainos

Venus Cup 2021 pelataan lauantaina 21.8.

Vuosilta 2018 ja 2019 tuttu naisten harrasteturnaus Venus Cup tekee paluun elokuussa! Viime vuonna koronaviruspandemian vuoksi järjestämättä jäänyt turnaus pelataan tällä kertaa 21. elokuuta. Pelit pelataan tuttuun tapaan Myyrmäen stadionin hienoissa puitteissa.

Urheilullisen menestyksen tavoittelemisen lisäksi PK-35 Vantaa haluaa ottaa yhä näkyvämpää roolia naisjalkapallon suosion ja arvostuksen edistämisessä. Vuosittainen harrasteturnaus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden nauttia jalkapallon ilosta, tutustua lajin saloihin rennoissa tunnelmissa tai verestää vanhoja muistoja kaivamalla nappulakengät esiin.

PK-35 Vantaan järjestämä ja Vantaan kaupungin osaltaan mahdollistama Venus Cup on rento matalan kynnyksen jalkapallotapahtuma, johon osallistuminen ei vaadi aiempaa jalkapallokokemusta. Harrasteturnauksessa ei sallita liiton sarjoissa eli naisten Kakkosessa tai ylempänä pelaavia pelaajia.

Venus Cup 2021 – ilmoittaudu mukaan!

Aika: 21.8.2021 (pelit alkavat klo 9.00)

Paikka: Myyrmäen stadion

Pelimuoto: 6 + maalivahti

Peliaika: 20 minuuttia

Turnauksessa pelataan lohkovaihe ja pudotuspelimuotoiset jatkopelit. Jokaiselle joukkueelle kertyy turnauksessa vähintään kolme ottelua. Kaikissa otteluissa on tuomari.

Turnauksen osallistumismaksu on 31.7. saakka 120€/joukkue. Elokuun puolella ilmoittautuessa osallistumismaksu on 150€/joukkue. Turnauksen viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.8.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: info@pk35vantaa.fi

Ehdot:

Jokaisella osallistujalla tulee olla oma vakuutus. Turnausjärjestäjä ei vastaa osallistujien vakuutuksista tai mahdollisista loukkaantumisista.

Lisätiedot:

Samu Liski, PK-35 Vantaa