Yhteistyökuva 2021, Fressi Ja Netta

Netta Kososta Fressin kummipelaaja

PK-35 Vantaa ja Myyrmäen Fressi ovat sopineet kauden 2021 kattavasta yhteistyöstä. Kuntosalin kummipelaajana toimii alkavalla kaudella Punamustia pitkään edustanut Netta Koso.

Fressin Myyrmäen toimipiste avattiin vuonna 2016 Myyrmäen urheilupuistoon, aivan PK-35 Vantaan kotistadionin viereen. Vaikka toimipiste on vielä nuori, ulottuvat Fressin juurit useamman vuosikymmenen päähän. Kotimaisen perheyrityksen tarina alkoi jo vuodesta 1979.

– Tänä päivänä Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut miehille ja naisille, kuntoon tai kokoon katsomatta; Fressille tulemisen matala kynnys on meille avainasia, Myyrmäen Fressin palvelupäällikkö Martti Eriksson kertoo.

– Jokainen urheilija tarvitsee tukea ja apua kehittyäkseen, ei pelkästään seuran sisältä vaan myös ulkopuolisilta tahoilta. Urheiluyhteistyön ja kummipelaajatoiminnan tavoitteena on antaa urheilijalle mahdollisuus parempaan oheisharjoitteluympäristöön, Eriksson sanoo.

Netta Koso on Punamustia pitkään seuranneille jo erittäin tuttu juonikas hyökkäyspään pelaaja. Koson mukaan yhteistyö Fressin kanssa tuo helpotusta urheilijan arkeen.

– Olen todella kiitollinen yhteistyöstä Fressin kanssa. Fressillä on huippuolosuhteet voima- ja oheisharjoitteluun. Tämä mahdollistaa hyvän valmistautumisen tulevaan kauteen ja on todella tärkeä palanen helpottamaan arkeani etenkin voimaharjoittelun osalta, Koso kiittelee.

Fressin palveluihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa fressi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com