UUTISET

Punamustien joukkue karanteenissa

9.3.2021

Punamustien joukkueessa todettiin alkuviikosta koronavirustartunta. Sen johdosta joukkue on asetettu tästä päivästä lähtien kymmenen päivän mittaiseen karanteeniin, joka päättyy perjantaina 19.3. Terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti joukkueen pelaajat on ohjattu koronatesteihin. Testit uusitaan päivää ennen karanteenin päättymistä, minkä jälkeen negatiivisen testituloksen saaneet pelaajat pääsevät jatkamaan harjoittelua normaalisti.

Karanteenin aikana pelaajat suorittavat valmennuksen laatimaa omatoimista fysiikkaharjoitteluohjelmaa.  Suomen Cupin puolivälieräottelu Jyväskylän Pallokerhoa vastaan pelataan karanteenijakson päätyttyä sunnuntaina 21.3. Pelipaikka ja alkamisaika tarkentuvat myöhemmin.

 

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot