VV 2021

Punamustien viikkokatsaus: viikko 8

Päättynyt viikko oli Punamustille kenties alkuvuoden rauhallisin, mutta tällä viikolla harjoituksissa lisätään jälleen vauhtia. Helmikuun viimeinen viikko huipentuu sunnuntai-iltapäivän harjoitusotteluun.

 

Takana rauhallinen viikko

Viime viikko sujui Punamustien osalta rauhallisesti, sillä joukkue vietti hyvin sujuneiden Suomen Cupin otteluiden jälkeen alkuviikon ansaittua lomaa. Harjoituskentälle palattiin perjantaina, jolloin ohjelmassa oli muun muassa juoksukestävyystesti. Alkaneella viikolla joukkue harjoittelee jälleen normaalissa rytmissä.

Myös viikonloppuun mahtui tapahtumia, kun sunnuntaina ohjelmassa olivat kauden 2021 pelaajakuvaukset.  Pelaajat ja taustahenkilöt pääsivät kameran eteen ja uusia otoksia päästään ihastelemaan kevättalven edetessä.

 

Sophie maalinteossa maajoukkueessa

Punamustien Sophie Maidell ja Wilma Forsblom viettivät viime viikon alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen mukana Eerikkilässä. EM-karsintoihin valmistautuva joukkue on leireillyt helmikuussa tiiviisti ja leirin ohjelmaan kuului jälleen myös harjoitusottelu naisten liigajoukkuetta vastaan. Tällä kertaa U19-tytöt kohtasivat Kuopion Palloseuran poikkeuksellisesti 120-minuuttisessa (4×30) ottelussa. Liigajoukkueen 1-3-voittoon päättyneessä ottelussa maajoukkueen ainoasta osumasta vastasi Maidell, joka osui pelin loppupuolella tyylikkäällä viimeistelyllä.

 

Sunnuntaina ohjelmassa harjoitusottelu

PK-35 Vantaa pelaa tulevana sunnuntaina vuoden toisen harjoitusottelunsa ja kaikkiaan vuoden neljännen ottelunsa. Kolmen naisjoukkueita vastaan pelatun ottelun jälkeen vastaan asettuvat tällä kertaa Grankulla IFK:n 06-pojat. Ottelu pelataan sunnuntaina 28.2. klo 13.00 Volkswagen-hallissa Kauniaisissa.

Ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä. Mahdollisesti ottelulähetyksestä tiedotetaan lähempänä pelipäivää.

 

PK-35 Vantaan kauden 2021 kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi

Aikuiset – 65,00€

Alennusryhmät* – 45,00€

Lapset (12-17v) – 25,00€

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com