VV 2021

Punamustien viikkokatsaus: viikko 8

Päättynyt viikko oli Punamustille kenties alkuvuoden rauhallisin, mutta tällä viikolla harjoituksissa lisätään jälleen vauhtia. Helmikuun viimeinen viikko huipentuu sunnuntai-iltapäivän harjoitusotteluun.

Takana rauhallinen viikko

Viime viikko sujui Punamustien osalta rauhallisesti, sillä joukkue vietti hyvin sujuneiden Suomen Cupin otteluiden jälkeen alkuviikon ansaittua lomaa. Harjoituskentälle palattiin perjantaina, jolloin ohjelmassa oli muun muassa juoksukestävyystesti. Alkaneella viikolla joukkue harjoittelee jälleen normaalissa rytmissä.

Myös viikonloppuun mahtui tapahtumia, kun sunnuntaina ohjelmassa olivat kauden 2021 pelaajakuvaukset.  Pelaajat ja taustahenkilöt pääsivät kameran eteen ja uusia otoksia päästään ihastelemaan kevättalven edetessä.

Sophie maalinteossa maajoukkueessa

Punamustien Sophie Maidell ja Wilma Forsblom viettivät viime viikon alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen mukana Eerikkilässä. EM-karsintoihin valmistautuva joukkue on leireillyt helmikuussa tiiviisti ja leirin ohjelmaan kuului jälleen myös harjoitusottelu naisten liigajoukkuetta vastaan. Tällä kertaa U19-tytöt kohtasivat Kuopion Palloseuran poikkeuksellisesti 120-minuuttisessa (4×30) ottelussa. Liigajoukkueen 1-3-voittoon päättyneessä ottelussa maajoukkueen ainoasta osumasta vastasi Maidell, joka osui pelin loppupuolella tyylikkäällä viimeistelyllä.

Sunnuntaina ohjelmassa harjoitusottelu

PK-35 Vantaa pelaa tulevana sunnuntaina vuoden toisen harjoitusottelunsa ja kaikkiaan vuoden neljännen ottelunsa. Kolmen naisjoukkueita vastaan pelatun ottelun jälkeen vastaan asettuvat tällä kertaa Grankulla IFK:n 06-pojat. Ottelu pelataan sunnuntaina 28.2. klo 13.00 Volkswagen-hallissa Kauniaisissa.

Ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä. Mahdollisesti ottelulähetyksestä tiedotetaan lähempänä pelipäivää.

PK-35 Vantaan kauden 2021 kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@pk35vantaa.fi

Aikuiset – 65,00€

Alennusryhmät* – 45,00€