TiPS – PK 35 Vantaa 1 4

Punamustien viikkokatsaus: viikko 6

Helmikuun ensimmäinen viikko oli PK-35 Vantaan osalta toiminnantäytteinen. Uusi kilpakausi potkaistiin käyntiin ja pelit jatkuvat jälleen tulevana viikonloppuna. Joukkueen terveystilanne vaikuttaa jälleen varsin hyvältä ja myös sosiaalisessa mediassa nähtiin mukavia lukemia.

 

Derbyvoitto avasi kilpakauden

PK-35 Vantaan vuoden 2021 viralliset ottelut alkoivat voitokkaasti, kun joukkue avasi Suomen Cupin hienolla paikallispelivoitolla. Tikkurilan Palloseura kaatui vuoden ensimmäisessä Vantaan derbyssä selvin lukemin 1-4. Punamustien osumista vastasivat kahdesti osuneet Reetta Suomela ja Oona Sevenius.

Otteluraportti

Punamustien maalikimara

Tällä kaudella ohjelmassa on vielä vähintään kaksi Vantaan derbyä lisää, kun vantaalaisjoukkueet kohtaavat myös Kansallisessa Liigassa. Ensimmäinen sarjaderby on ohjelmassa viidennellä sarjakierroksella keskiviikkona 12.5., kun TiPS vierailee Myyrmäessä. PK-35 Vantaan vastavierailu Tikkurilaan sen sijaan nähdään 31.7.

Cup jatkuu kotona FC Honkaa vastaan

Suomen Cup jatkuu jo ensi viikonloppuna, kun PK-35 Vantaa saa lauantaina vieraakseen FC Hongan. Talvisten olosuhteiden ja pakkaslukemien vuoksi ottelu pelataan aiemmin ilmoitetusta poiketen stadionin sijaan Myyrmäki-hallissa. Ottelu pelataan lauantaina 13.2. klo 14.00.

Punamustien tavoitteena on luonnollisesti jatkaa alkuvuoden hyvää tulosputkeaan myös espoolaisia vastaan. Voitolla PK-35 Vantaa varmistaisi jo lohkovoiton. Jatkopaikan varmistamiseen sen sijaan riittäisi tasapeli tai Punamustien hyvän maalieron ansiosta jopa enintään kahden maalin tappio. FC Hongan lähtökohdat ovat hieman erilaiset, sillä heille ottelu on lohkovaiheen ensimmäinen.

Vallitsevista koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä. Ottelua voi kuitenkin seurata suorana lähetyksenä SolidSportin välityksellä.

Loukkaantumis- ja poissaolokatsaus

PK-35 Vantaan Vantaan derbyn kokoonpanosta oli sivussa yhteensä viisi joukkueen sopimuspelaajaa. Cup-avauksessa puuttuneista pelaajista Sophie Maidell palasi jo viime perjantaina harjoitusvahvuuteen ja on alkaneella viikolla jälleen täysipainoisesti mukana harjoituksissa. Myös Emmi Mäensivu palannee jälleen harjoituskentälle.

Aurora Troberg ja Netta Koso toipuvat vielä vammoistaan. Kaksikon tilanteen kehittymistä seurataan viikoittain. Maalivahti Sanni Solehmainen sen sijaan oli viime lauantain ottelusta sivussa omaehtoisen karanteenin vuoksi.

Punamustat hyvin esillä sosiaalisessa mediassa

Kilpakauden avausviikko oli Punamustille onnistunut myös sosiaalisessa mediassa. PK-35 Vantaan aktiivisimmat viestintäkanavat ovat Facebook, Twitter ja Instagram. Tavoittavuuslukemissa on laskettu helmikuun alusta lähtien eli niissä on huomioitu seitsemän viime päivää.

Facebookissa Punamustien julkaisujen kattavuus oli päättyneellä viikolla 2118 henkilöä (17,7 % enemmän kuin aiemmalla viikolla). Instagramissa PK-35 Vantaa tavoitti viikon aikana 3250 henkilöä (+18,1 %). Yhteensä Punamustien Instagram-julkaisuille kertyi yli 47 000 näyttökertaa.

Twitterissä PK-35 Vantaan twiiteille kertyi edellisen seitsemän päivän aikana yli 23 400 näyttökertaa. Selkeä piikki nähtiin luonnollisesti pelipäivänä lauantaina. Pelipäivän aikana Punamustien twiiteille kertyi peräti 14 665 näyttökertaa.Viikon suosituin twiitti oli odotetusti Vantaan derbyn tulospäivitys.

 

 

PK-35 Vantaan kauden 2021 kausikortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta: info@pk35vantaa.fi

Aikuiset – 65,00€

Alennusryhmät* – 45,00€

Lapset (12-17v) – 25,00€

*opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät

This Post Has One Comment

  1. Magnus Rögård

    Onko naisfutiksen tulevaisuus sosiaalisessa mediassa koska nyt nähtiin sosiaalisessa mediassa mukavia lukemia? – Mitäs siitä mukava kun näkyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com