IMG 20201207 WA0011

Alkuvuoden otteluohjelma selvillä

Punamustien vuosi 2021 alkaa harjoitusotteluilla poikajoukkueita vastaan. Uuden vuoden ensimmäinen ottelu on ohjelmassa lauantaina 16.1., jolloin PK-35 Vantaa kohtaa VJS:n 06-pojat. Ensimmäiset kilpailulliset ottelut pelataan helmikuun alussa Suomen Cupin lohkovaiheessa.

Tammikuun harjoitusottelut pelataan sään salliessa Myyrmäen stadionilla. Varakenttänä toimii viereinen Myyrmäki-halli. Vallitseva koronavirustilanne voi vielä vaikuttaa harjoitusottelusuunnitelmiin. Seuraamme tilannetta.

Suomen Cupissa PK-35 Vantaa pelaa samassa alkulohkossa paikallisvastustaja Tikkurilan Palloseuran ja espoolaisen FC Hongan kanssa. Lohkopelit alkavat 6.2. heti kutkuttavalla Vantaan paikallisottelulla, kun PK-35 Vantaa ja TiPS kohtaavat Korson Peakfin Arenalla. Viikkoa myöhemmin pelataan kotiyleisön edessä Myyrmäen stadionilla, kun Punamustien vieraaksi saapuu FC Honka. Suomen Cupin otteluohjelmaan on jätetty helmikuun lopulle varapäiviä sen varalta, että koronavirustartunnat estävät otteluiden pelaamisen alkuperäisenä ajankohtana.

Lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät Suomen Cupin pudotuspelivaiheeseen. Puolivälierät ovat ohjelmassa maaliskuussa ja välierät huhtikuun alussa. Loppuottelu sen sijaan pelataan vasta pitkän puolen vuoden odotuksen jälkeen 16.10.

Tammi- ja helmikuun kotiotteluiden yleisöjärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Noudatamme tapahtumien suhteen terveysviranomaisten ja aluehallintoviraston suosituksia ja määräyksiä.

 

PK-35 Vantaan alkuvuoden 2021 otteluohjelma:

16.1. klo 14.00                          PK-35 Vantaa – VJS P06          Myyrmäen stadion (harjoitusottelu)

23.1. klo 13.00                          PK-35 Vantaa – EPS P06          Myyrmäen stadion (harjoitusottelu)

30.1. klo 13.00                          PK-35 Vantaa – GrIFK P06      Myyrmäen stadion(harjoitusottelu)

6.2. klo 19.00                            TiPS – PK-35 Vantaa                Peakfin Arena (Suomen Cup

13.2. klo 14.00                          PK-35 Vantaa – FC Honka      Myyrmäen stadion (Suomen Cup)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com