Jatkosopimuskuva 2021, Emmi Mäensivu

Emmi Mäensivulle jatkosopimus

PK-35 Vantaa on solminut Emmi Mäensivun kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Tuleva kausi on 18-vuotiaalle puolustajalle toinen Punamustien riveissä.

Syntyperäisenä vantaalaisena Mäensivu pelasi kaikki juniorivuotensa Vantaan Jalkapalloseuran riveissä. Sieltä hän kävi kaikki juniori-ikäluokat läpi ennen kuin ponnisti viime syksynä PK-35 Vantaan liigaryhmän mukaan. Mäensivu pystyy pelaamaan alimmassa linjassa sekä topparin että laitapuolustajan paikalla. Hän on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Ennen päätöskierrosta Mäensivu on pelannut tällä kaudella yhteensä neljässä Kansallisen Liigan ottelussa. Ensiesiintymisensä pääsarjatasolla hän teki heinäkuussa Vantaan derbyssä Tikkurilan Palloseuraa vastaan. Lokakuun vierasottelussa Åland Unitedia vastaan Mäensivu oli avauskokoonpanossa ja kirjautti tililleen täydet minuutit. Punamustissa pelattujen pelien lisäksi nuori puolustaja on esiintynyt tällä kaudella myös yhteistyöseura Esbo Bollklubbin riveissä. EBK:n paidassa Mäensivu on pelannut kaikkiaan kahdeksan naisten Kakkosen ottelua ja kaksi B-tyttöjen SM-sarjaottelua.

Päätös jatkaa tutuksi tulleessa joukkueessa syntyi Mäensivun mukaan helposti. Hänen mukaansa PK-35 Vantaa tarjoaa hyvän ympäristön kehittymiselle.

– On kivaa jatkaa täällä. Viihdyn joukkueessa todella hyvin ja täällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä. Ensi kaudelta odotan, että kehittyisin sille tasolle, että pääsisin pelaamaan enemmän ja sitä kautta auttamaan joukkuetta menestymään, Mäensivu sanoi.

PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisäsen mukaan päättyvä kausi on ollut Mäensivulle tärkeä oppimis- ja kehittymisvuosi. Ensi kaudella selkeänä tavoitteena on liigaminuuttien kasvattaminen.

– Emmi on saanut nyt vuoden ajan harjoitella tässä ympäristössä. Nyt tavoitteenamme on, että hän pääsisi ottamaan seuraavat askeleet eteenpäin ja saisi sen myötä ensi kaudella enemmän vastuuta. Tänä vuonna Emmi on saanut tärkeitä pelejä EBK:ssa, Väisänen sanoi.

– Nopeus on yksi Emmin selkeistä vahvuuksista. Nyt on tosi tärkeää, että hän pääsee kehittämään fysiikkaansa ja saa lisää vahvuutta kaksinkamppailuihin. Itseluottamuksen ja rohkeuden myötä myös peliin osallistuminen paranee entisestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com