Anna Olmala 2021, Jatkosopimuskuva

Anna Olmala jatkaa Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut Anna Olmalan kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Oululaislähtöinen hyökkääjä on pelannut avauskaudellaan Punamustien jokaisessa liigaottelussa.

21-vuotias Olmala kävi juniorivuosinaan läpi kotikaupunkinsa seuran ONSin kaikki juniori-ikäluokat ennen nousua edustusjoukkueeseen. Pääsarjaan Olmala nousi ONSin kanssa kauden 2015 päätteeksi ja Naisten Liigassa vastuuta tuli runsaasti heti ensimmäisellä kaudella. Hyökkääjä on esiintynyt myös Suomen eri nuorisomaajoukkueissa.

Nuoresta iästään huolimatta Olmala on jo kokenut liigapelaaja. Hän on pelannut ONSin ja PK-35 Vantaan paidassa yhteensä 90 liigaottelua ja viimeistellyt niissä 18 maalia.

Kausi 2019 jäi Olmalan osalta kesken vakavan loukkaantumisen vuoksi, mutta hyökkääjä teki tunnollista kuntoutustyötä läpi talven ja alkukevään. Se on palkittu vihdoin kesäkuussa alkaneen sarjakauden aikana, sillä Olmala on pelannut PK-35 Vantaan kaikissa tämän kauden liigaotteluissa ja ollut avauskokoonpanossa kahdeksan kertaa.

Olmala jatkaa Punamustien riveissä hyvillä mielin. Sopeutuminen uuteen seuraan ja ympäristöön on sujunut hyvin, joten jatkaminen tuntuu luontevalta.

– Todella hyvät fiilikset jatkosopimuksesta ja olen iloinen, että pääsen jatkamaan tässä hyvässä ympäristössä. Olen valmiina jatkamaan kovaa työntekoa myös ensi kaudella ja tavoitteena on päästä tekemään maaleja sekä parantamaan omia ja joukkueen suorituksia, Olmala sanoi.

Myös PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen oli luonnollisesti mielissään Olmalan jatkosopimuksesta. Hänen mukaansa hyökkääjä on tehnyt vaikutuksen etenkin hyvällä asenteellaan ja väsymättömällä työnteolla.

– Anna liittyi joukkueeseen keväällä pitkän loukkaantumisen jälkeen. Hän on osoittanut tosi kovaa työmoraalia ja halua mennä eteenpäin, minkä myötä hän on myös pelannut paljon pelejä. Annan halu voittaa tulee hyvin esiin kaikissa 1v1-tilanteissa. Hänenlaisensa pelaajat ovat joukkueelle äärettömän tärkeitä, Väisänen kiitteli.

– Anna on mahtava joukkuepelaaja, joka on sopeutunut joukkueeseen todella hienosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com