IMG 20200201 WA0010

Heinäkuun paikallispelien liput myynnissä – Ruutu+ näyttää vieraspelit

Punamustien kauden kaksi ensimmäistä kotiottelu houkuttelivat Myyrmäen stadionin lehtereille mukavasti jalkapallon ystäviä. Avauskierroksen JyPK-voittoa todisti 299 katsojaa ja keskiviikon Pallokerho-35 –ottelun yleisömääräksi kirjattiin 325. Tulevana viikonloppuna PK-35 Vantaa kohtaa FC Hongan vieraskentällä, mutta sen jälkeen luvassa on kaksi peräkkäistä paikallisottelua kotiyleisön edessä.

Perjantaina 3.7. PK-35 Vantaa emännöi Myyrmäessä Helsingin Jalkapalloklubia. Pääkaupunkiseudun kilpakumppanien kohtaamisen erikoisuutena on, että molempien seurojen edellinen liigakausi päättyi mestaruusjuhliin. Tasan viikkoa myöhemmin, perjantaina 10.7. ohjelmassa on sarjakauden ensimmäinen Vantaan paikallisottelu. Länsi ja itä kohtaavat, kun PK-35 Vantaa saa vieraakseen Tikkurilan Palloseuran.

Sekä HJK- että TiPS-ottelun ennakkoliput ovat jo myynnissä oheisten linkkien kautta. PK-35 Vantaa noudattaa kotiotteluissaan suosituksia tarpeettomien lähikontaktien välttämisestä ja suosittelee myös ottelulippujen hankkimista jo hyvissä ajoin ennakkoon. Pääsyliput ovat etukäteen hankittuina kaksi euroa edullisempia kuin portilta ostettuina. Ennakkolipun hinta on aikuisille 10 euroa ja lapsille sekä muille alennusryhmäläisille (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 5 euroa. Alle 12-vuotiailla lapsilla on otteluun vapaa pääsy.

ENNAKKOLIPUT: PE 3.7. PK-35 VANTAA – HJK

ENNAKKOLIPUT: PE 10.7. PK-35 VANTAA – TIPS

Yleisötapahtumien rajoituksia kevennetään heinäkuun alusta lähtien. Siitä eteenpäin tapahtumia on mahdollista järjestää poikkeusjärjestelyin myös yli 500 hengelle. PK-35 Vantaan kotiotteluissa sovelletaan toistaiseksi edelleen 500 hengen rajoitusta, mutta seura selvittää aluehallintoviraston kanssa, ovatko tapahtumien poikkeusjärjestelyt toteutettavissa kannattavasti käytettävissä olevilla henkilöresursseilla.

Vierasottelut edullisesti Ruudusta

Punamustien otteita on helppoa seurata myös vieraspeleissä, sillä sarjakauden kaikki ottelut ovat nähtävissä edullisesti ja vaivattomasti suorana Ruutu+ -palvelun välityksellä. Naisten pääsarjajoukkueiden kannattajat voivat hankkia katseluoikeuden kolmen kuukauden (3kk) ajaksi etuhintaan 24,95€. Kolmen kuukauden jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena 9,95€/kk.

Tilaamalla palvelun oheisen linkin kautta, tuet samalla PK-35 Vantaan toimintaa: https://kauppa.ruutu.fi/kansallinen_pk-35_vantaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com