IMG 20200201 WA0010

Punamustien päivitetty liigaohjelma valmiina

Maailmanlaajuinen koronavirusepidemia on viivästyttänyt myös naisten jalkapallon pääsarjan aloitusta ja laittanut myös otteluohjelman uuteen uskoon. Uuden Subway Kansallisen Liigan nimeä kantavan pääsarjan päivitetty otteluohjelma on kuitenkin nyt vihdoin julkaistu ja pelit saadaan käyntiin jo vajaan kahden viikon kuluttua.

Uusi liigakausi potkaistaan käyntiin lauantaina 13.6., kun Naisten Liigan historian menestynein seura, nyt pääsarjaan palaava PK-35 Vantaa ja Jyväskylän Pallokerho kohtaavat Myyrmäen stadionilla. Kausi päästään siis aloittamaan poikkeuksellisen myöhään, joten se viedään läpi poikkeuksellisesti kaksinkertaisena sarjana. Aiemmilta kausilta tutut ylä- ja alaloppusarjat jäävät tällä kertaa pelaamatta. Jokaiselle joukkueelle kertyy näin ollen kaikkiaan 18 ottelua. Sarjan päätöskierros pelataan niin ikään poikkeuksellisen myöhään 7.- 8. marraskuuta.

Sarjakauden ottelutahti on poikkeuksellisen tiivis, mikä on huomioitu myös sääntömuutoksilla. Kaudella 2020 joukkueilta sallitaan poikkeuksellisesti viisi vaihtoa. Vaihtotapahtumia on kuitenkin käytössä tutut kolme, joten vaihtomäärien kasvattaminen ei lisää pelikatkojen määrää. Otteluohjelmaan on jätetty myös muutama varapäivä mahdollisten koronavirustartuntojen aiheuttamien ottelusiirtojen varalle.

Punamustien osalta sarjapelit alkavat siis lauantaina 13.6. kotikentällä JyPKiä vastaan. PK-35 Vantaa alkukausi on muutenkin vahvasti kotiottelupainotteinen, sillä joukkue pelaa peräti kuusi ensimmäisestä yhdeksästä ottelustaan kotoisella Myyrmäen stadionilla. Vain muutama päivä avauspelin jälkeen PK-35 Vantaa emännöin kiinnostavassa kohtaamisessa toista punamustaa liigaryhmää, pihlajamäkeläistä Pallokerho-35:ttä.

Kauden 2020 ensimmäinen Vantaan paikallisottelu on ohjelmassa heti viidennellä sarjakierroksella 10. heinäkuuta. Silloin PK-35 Vantaa saa vieraita Itä-Vantaalta, kun Tikkurilan Palloseura saapuu Myyrmäkeen. Punamustien vastavierailu kaupungin itäpuolelle on ohjelmassa syyskuun loppupuolella. Vantaalaisille jalkapallon ystäville on tarjolla tänä vuonna poikkeuksellisen paljon paikallispeliherkkua, sillä PK-35 Vantaa ja TiPS kohtaavat elokuun ensimmäisenä viikonloppuna myös Suomen Cupin välierässä Tikkurilassa.

 

PK-35 Vantaan sarjaohjelma 2020:

La 13.6. klo 14.00                     PK-35 Vantaa – JyPK                                          Myyrmäen stadion

Ke 17.6. klo 19.00                    PK-35 Vantaa – Pallokerho-35                          Myyrmäen stadion

La 27.6. klo 16.00                     FC Honka – PK-35 Vantaa                                Tapiolan urheilupuisto

Pe 3.7. klo 19.00                      PK-35 Vantaa – HJK                                           Myyrmäen stadion

Pe 10.7. klo 19.00                    PK-35 Vantaa – TiPS                                          Myyrmäen stadion

La 18.7. klo 16.00                     KuPS – PK-35 Vantaa                                         Savon Sanomat Areena

La 25.7. klo 14.00                     PK-35 Vantaa – Åland United                          Myyrmäen stadion

La 8.8. klo 16.00                       TPS – PK-35 Vantaa                                         Turun yläkenttä

Pe 14.8. klo 19.00                    PK-35 Vantaa – Ilves                                         Myyrmäen stadion

La 22.8. klo 16.00                     JyPK – PK-35 Vantaa                                          Harjun stadion

Ke 26.8. klo 19.00                    Pallokerho-35 – PK-35 Vantaa                        Puistolan nurmi

Su 30.8. klo 14.00                    PK-35 Vantaa – FC Honka                                Myyrmäen stadion

Su 6.9. klo 18.30                      HJK – PK-35 Vantaa                                           Töölön jalkapallostadion

La 26.9. klo 15.00                     TiPS – PK-35 Vantaa                                          Tikkurilan urheilupuisto

La 10.10. klo 16.00                  PK-35 Vantaa – KuPS                                         Myyrmäen stadion

La 17.10. klo 17.00                  Åland United – PK-35 Vantaa                          Wiklöf Holding Arena

Su 1.11. klo 14.00                    Ilves – PK-35 Vantaa                                         Ratinan stadion

7.– 8.11. klo xx.xx                   PK-35 Vantaa – TPS                                          Myyrmäen stadion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com