UUTISET

PK-35 Vantaa haluaa auttaa yrittäjiä vaikeassa tilanteessa

27.3.2020

Vallitseva koronavirusepidemia aiheuttaa suuria haasteita niin yrityksille kuin monille urheiluseuroille. PK-35 Vantaan talodellinen tilanne on vakaa ja vaikeasta ajanjaksosta selvitään järkevien sopeuttamistoimien avulla.

Monille muille tilanne on kuitenkin haastavampi ja etenkin monet pienyrittäjät ovat joutuneet koronaviruksesta johtuvien rajoitustoimien sekä muuttuvan kulutuskäyttäytymisen myötä ahtaalle. Vaikeassa tilanteessa haluamme olla omalta osaltamme tukemassa etenkin lähialueen yrityksiä ja yrittäjiä esimerkiksi tarjoamalla markkinointiapua seuramme viestintäkanavien kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä, millaisella yhteistyöllä voimme lähteä selättämään vaikeuksia! Yhteydenotot sähköpostitse: samu.liski@pk35vantaa.fi.

 

Samu Liski

Puheenjohtaja, PK-35 Vantaa ry

samu.liski@pk35vantaa.fi

Yhteistyössä Creature AD:n kanssa.

Arkistot