IMG 20200201 WA0010

Punamustat kotioloissa: ”Suosikkipaikkasi kodin ja kentän ulkopuolella?”

Kotioloihin pakotettu PK-35 Vantaan pelaajisto ja taustaryhmä sai jälleen pohdittavakseen uuden kysymyksen. Koronavirusepidemia rajaa matkustamista ja liikkumista jopa kotimaan sisällä, mutta mielikuvitus tai muistot siivittävät näinäkin aikoina mieluisiin paikkoihin. Kysyimme siis Punamustilta heidän suosikkipaikkojaan. Koti, jalkapallokenttä ja mökki rajattiin kuitenkin pois liian helppoina ja ilmiselvinä vaihtoehtoina.

Velma Oikarinen

Lapsuudenkoti

Eerika Appelqvist

Etelän hiekkarannat tai Lapin tunturit.

Netta Koso

Sauna ystävien kanssa

Wilma Forsblom

Merellä veneily

Oona Sevenius

Merenranta

Sanna Saarinen

Metsä

Elina Salmi

Utkujärven ranta Muoniossa

Karoliina Autio

Merenranta Paraisilla

Anna Olmala

Nallikari Oulussa

Anna Vlasoff

Mun hyvien frendien koti, koska on mulle kuin toinen koti.

Aurora Troberg

Naantalin vanhakaupunki

Roosa Toivanen

Järvenranta täällä Rajamäellä.