IMG 20200201 WA0010

Punamustat kotioloissa: ”Suosikkipaikkasi kodin ja kentän ulkopuolella?”

Kotioloihin pakotettu PK-35 Vantaan pelaajisto ja taustaryhmä sai jälleen pohdittavakseen uuden kysymyksen. Koronavirusepidemia rajaa matkustamista ja liikkumista jopa kotimaan sisällä, mutta mielikuvitus tai muistot siivittävät näinäkin aikoina mieluisiin paikkoihin. Kysyimme siis Punamustilta heidän suosikkipaikkojaan. Koti, jalkapallokenttä ja mökki rajattiin kuitenkin pois liian helppoina ja ilmiselvinä vaihtoehtoina.

 

Velma Oikarinen                                  

Lapsuudenkoti

 

Eerika Appelqvist

Etelän hiekkarannat tai Lapin tunturit.

 

Netta Koso

Sauna ystävien kanssa

 

Wilma Forsblom

Merellä veneily

 

Oona Sevenius

Merenranta

 

Sanna Saarinen

Metsä

 

Elina Salmi

Utkujärven ranta Muoniossa

 

Karoliina Autio

Merenranta Paraisilla

 

Anna Olmala

Nallikari Oulussa

 

Anna Vlasoff

Mun hyvien frendien koti, koska on mulle kuin toinen koti.

 

Aurora Troberg

Naantalin vanhakaupunki

 

Roosa Toivanen

Järvenranta täällä Rajamäellä.

 

Roosa Bröijer

Etupiha

 

Tytti Kemppainen

Citymarketin karkkihylly

 

Sanni Solehmainen

Toronto

 

Jouni Puttonen, maalivahtivalmentaja

Kuntosali

 

Jari Väisänen, päävalmentaja

Andorra ja kevätaurinko

 

Sini Nevala, huoltaja

Metsä

 

Pasi Oikarinen, videovalmentaja

Fillarin satula (ja polkimet)

 

Max Jansson, lakiasiainjohtaja

Golfkenttä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PK-35 Vantaa is a football club dedicated to women’s football. The women’s team competes for the Finnish championship in the Women’s League (Naisten Liiga). PK-35’s affiliate clubs are PK-35 (500 members) and Vantaan Jalkapalloseura (1500 members).

ORIGINATING FROM VYBORG

The roots of PK-35 Vantaa date back to 1935 and the city of Vyborg, where 36 footballers came together at the club’s inaugural meeting. This meeting held on 19th September 1935 elected to name the club Vyborg Football Club, or ViPK.

The club’s operations resumed in Vyborg all the way to the year 1939, at which time the club was disbanded because of the war. Operations were reinstated in Helsinki in 1948 and the club’s name was changed to Pallokerho-35 ry.

ENDING UP IN VANTAA

The men’s and women’s first teams migrated to Vantaa for the 2009 season. Since then the team’s operations have gone on in the embrace of Myyrmäki Stadium under the name of PK-35 Vantaa.

The women’s team has won six Finnish Women’s League championships and four national cups. It has also made the round of 32 in the UEFA Women’s Champions League every year that it has competed in it. The men’s teams operation ended after 2016 season.

The club’s goal is to consolidate itself as one of Finland’s leading football clubs in women’s football and to offer players a career path all the way from the minors to the first teams. PK-35 Vantaa provides excellent year-round training conditions not only for the youth already playing for PK-35 and VJS, but also for other young footballers from Vantaa and those who possess a red and black heart.

CONTACT US

CLUB

PK-35 Vantaa ry
Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa
info@pk35vantaa.fi

WOMEN’S TEAM

Kaj Björkqvist
General Manager
+358 44 538 3447
kaj.bjorkqvist@gmail.com